Ηλεία

Πύργος: Ανησυχία για τον ιό που… ξέφυγε και λόγω των εκδηλώσεων του καλοκαιριού

Δεκάδες πολίτες και χθες περίμεναν στην ουρά για να κάνουν τεστ covid.
Ακούστε το άρθρο

Για μία ακόμη ημέρα, δεκάδες ήταν οι πολίτες του Πύργου, αλλά και επισκέπτες της πόλης, οι οποίοι θέλησαν να κάνουν το τεστ covid, προκειμένου να μην έχουν άγχος, ότι δηλαδή μπορεί να έχουν νοσήσει.

Η έξαρση του ιού στην Ηλεία, σίγουρα έχει θορυβήσει όλους τους κατοίκους, όχι μόνο της πρωτεύουσας του νoμού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, που περιμένουν υπομονετικά στη σειρά, έξω από το δημαρχείο του Πύργου για να κάνουν το απαραίτητο τεστ covid με την ευχή βέβαια αυτό να είναι αρνητικό.

Η εφημερίδα “Πατρίς” ζήτησε τη γνώμη των πολιτών για την έξαρση του ιού και αυτοί μας ανέφεραν ότι αυτή οφείλεται και στην περίοδο του καλοκαιριού με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και σε κάποιους αρνητές του ιού.

Δημήτρης Παπαστεργιόπουλος

«Το τεστ το κάνω προληπτικά. Είμαι εμβολιασμένος, αλλά σίγουρα ανησυχώ επειδή έχουμε πολλά κρούσματα στην Ηλεία. Ήρθα εδώ να κάνω το τεστ για να είμαι πιο σίγουρος».

Αργύρης Αργυρίου

«Το τεστ το κάνω λόγω εργασίας και σίγουρα υπάρχει μία ανησυχία, λόγω των πολλών κρουσμάτων που έχουμε στο νομό. Όμως δεν μπορώ να πω ότι φοβάμαι ιδιαίτερα».

Αθανασία Βερβίτα

«Εμείς το εμβόλιο το κάναμε. Απλά κάνουμε το τεστ για να είμαστε ήσυχοι, αφού είχαμε μία επαφή με άτομο που είχε τον ιό».

Αντιγόνη Βερβίτα

«Το τεστ το κάνουμε επειδή κόλλησε κάποιος γνωστός μας, αλλά δεν μπορώ να πω ότι φοβάμαι. Προληπτικά το κάνουμε το τεστ».

Τάσος Κοντενίδης

«Βέβαια ανησυχώ από τα πολλά κρούσματα που έχουμε στην Ηλεία. Είμαι εμβολιασμένος, αλλά ήρθα για το τεστ για 100% σιγουριά. Ο ιός ξέφυγε στην Ηλεία λόγω των εκδηλώσεων του Δεκαπενταύγουστου, ενώ υπάρχουν και πολλοί οι οποίοι είναι αρνητές του εμβολιασμού και του covid».

Όλη η επικαιρότητα