Ηλεία

Πύργος – Αρχαία Ολυμπία: Μηχανοβόλτα για τζέντλεμαν για 3η χρονιά

Ακούστε το άρθρο

Παράλληλες δράσεις σήμερα
στην κεντρική πλατεία Πύργου

Για 3η συνεχή χρονιά στην περιοχή μας θα διεξαχθεί το event «Βόλτες για τζέντλεμαν» στην οποία θα πάρουν μέρος ιδιοκτήτες κλασικών και vintage στυλ δίκυκλων. Μάλιστα φέτος η διοργάνωση «μεγαλώνει» κατά μια ημέρα ξεκινώντας από σήμερα το βράδυ στην κεντρική πλατεία Πύργου.

To «Gentleman`s Ride» αποτελεί την μεγαλύτερη παγκόσμια φιλανθρωπική εκδήλωση μοτοσυκλέτας για τους ιδιοκτήτες κλασικών και vintage στυλ δίκυκλων, και θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019.Η φετινή διακεκριμένη διαδρομή των Gentleman αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 120.000 συμμετέχοντες σε 700+ πόλεις σε όλο τον κόσμο από 110+ χώρες, που θα οδηγήσουν τις μοτοσυκλέτες του σε ένα event για την υγεία των ανδρών.

«Σήμερα και αύριο θα διεξαχθεί το Φεστιβάλ κλασσικής μοτοσυκλέτας στην κεντρική πλατεία του Πύργου που θα περιλαμβάνει διάφορα event, όπως συναυλία rock `n` roll, παρουσιάσεις κλασσικών και modern classic μοτοσυκλετών, από διάφορες μεγάλες εταιρίες. Οι εκδήλωση απόψε θα ξεκινήσει στις 7 μμ.

Την Κυριακή το πρωί από τις 9 θα ξεκινήσει η συγκέντρωση των συμμετεχόντων και πάλι στην κεντρική πλατεία του Πύργου όπου μετά τις 11 θα ξεκινήσει η μηχανοβό0λτα μας με κατεύθυνση προς την Αρχαία Ολυμπία.

Σημειώνεται ότι θα υπάρχουν αυστηροί όροι ασφάλειας, οι μηχανές πρέπει να είναι κλασικού ή vintage στυλ ενώ το dress code απαιτεί -όχι πάντως με αυστηρότητα- γιλέκα, κοστούμια, σμόκιν κ.α.», δήλωσε στην ΠΑΤΡΙΣ ο εκ της ομάδας διοργάνωσης Τάκης Διαμαντόπουλος.

Ο ίδιος διευκρινίζει πως «Όλα τα παραπάνω θα γίνουν στο πλαίσιο της μεγαλύτερης συνάντησης κλασσικών μοτοσικλετιστών στον κόσμο, ευρύτερα γνωστή ως The distinguished gentleman ride η οποία πραγματοποιείται σε εκατοντάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η παγκόσμια διοργάνωση βόλτας διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια από το ίδρυμα Movember (www.movember.com), που είναι η μόνη φιλανθρωπική οργάνωση που ασχολείται με την υγεία των ανδρών σε παγκόσμια κλίμακα, καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, έχοντας ως στόχο να σταματήσει τους άνδρες να πεθαίνουν πολύ νέοι.

Πρόκειται για ένα ίδρυμα που εστιάζει στην έρευνά του για την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη των ανδρών».

Για περισσότερες πληροφορίες –και δηλώσεις συμμετοχής- επικοινωνήστε στο 6943 808086.

Όλη η επικαιρότητα