Ηλεία

Πύργος: Αθώος ο γιατρός για τη «σεξουαλική παρενόχληση»

14646_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Αθώος με ομόφωνη απόφαση της έδρας του δικαστηρίου κρίθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατρός του Νοσοκομείου Πύργου, που κατηγορείτο για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος νοσηλεύτριας που ασκεί τα καθήκοντά της στο Νοσοκομείο.

Με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια ζήτησε την ανάκληση της δίκης, κάτι που όμως δεν δέχθηκε ο κατηγορούμενος ιατρός, ο οποίος από την πλευρά του ζήτησε να εκδικαστεί κανονικά η υπόθεση.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, η κατάθεση μαρτύρων ήταν καθοριστική, ενώ στο δικαστήριο κατατέθηκε και ψήφισμα υπεράσπισης του ιατρού από τον σύλλογο νοσηλευτών της κλινικής όπου ασκεί τα καθήκοντά του. Ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την αθώωση του κατηγορουμένου ιατρού, ενώ λίγο αργότερα το δικαστήριο τον έκρινε αθώο ως προς την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Να σημειωθεί πως η κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης που βαραίνει τη νοσηλεύτρια του ιδρύματος και την οποία άσκησε ο κατηγορούμενος ιατρός, αναβλήθηκε έως ότου ορισθεί αμετάκλητη η χθεσινή (29/11) αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου.

ΠΗΓΗ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

giakoumelou@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα