Ηλεία

Πύργος: «Μπούκαρε» σε κλειστό καφενείο

Ακούστε το άρθρο

Όπως φαίνεται η καραντίνα αποτελεί χρυσή ευκαιρία για όσους θέλουν να παρανομήσουν όπως φάνηκε την Κυριακή του Πάσχα, αφού άγνωστων στοιχείων διαρρήκτης εισέβαλε σε καφενείο στην οδό Ερμού, στον Πύργο, προκειμένου να «αρπάξει» ότι καλούδια μπορούσε να βρει, όμως έφυγε άρον άρον και με άδεια χέρια.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής ο δράστης εκμεταλλεύτηκε τους ερημωμένους δρόμους του Πύργου και βρήκε ευκαιρία να «μπουκάρει» στο κλειστό καφενείο. Ωστόσο, με το διάστημα που παραμένουν κλειστά τα καταστήματα εστίασης να ξεπερνά τον ένα μήνα, ήταν λογικό να μην υπάρχουν ούτε χρήματα, αλλά ούτε και προϊόντα εντός αυτού. Με τον ιδιοκτήτη να έχει προνοήσει, δεν είχε μείνει απολύτως κανένα εμπόρευμα στο κατάστημα μιας και ο χρόνος που θα έμενε κλειστό θα ήταν μεγάλος.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη παράνομη πράξη έγινε αντιληπτή και άμεσα παρουσιάστηκαν στο σημείο δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, το Α.Τ. Πύργου και την ομάδα ΔΙ.ΑΣ., αλλά ο δράστης είχε γίνει ήδη «καπνός»!

Όλη η επικαιρότητα