Ηλεία

Πύργος: Χώρος εναπόθεσης μπαζών δίπλα από σχολείο!

Ακούστε το άρθρο

Δυσάρεστη έκπληξη προκάλεσε στους κατοίκους που διαμένουν σε κοντινή απόσταση από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου, η ενέργεια ιδιώτη να αποθέσει μεγάλη ποσότητα από μπάζα σε παρακείμενο οικόπεδο.

Χώματα, πλαστικά πάσης φύσεως καθώς αιχμηρά αντικείμενα και πέτρες μεγάλου μεγέθους ήταν το… «μείγμα» της ποσότητας των μπαζών, η τοποθέτηση των οποίων ανησύχησε τους κατοίκους μιας και ο ευρύτερος χώρος χρησιμοποιείται ως αλάνα από τα παιδιά της περιοχής…

Στο σημείο βρέθηκε ο αντιδήμαρχος της υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου του δήμου Πύργου Αυγερινός Ζουμπάκης που τόνισε στην ΠΑΤΡΙΣ ότι: «Μετά από τηλεφώνημα κατοίκων της περιοχής ήρθα στο σημείο και αντίκρισα μια κατάσταση που για μένα δεν έχει προηγούμενο. Σε σημείο που εφάπτεται του οικοπέδου που παλιότερα αποτελούσε προαύλιο χώρο του σχολείου όπου, πλέον, παιδιά κατοίκων συνηθίζουν να παίζουν, είχε γίνει απόθεση μπαζών, υπολογίζω περίπου 15 καροτσιές. Σαν Υπηρεσία δεν είχαμε κάποια ενημέρωση γι` αυτή την ενέργεια που είναι αυθαίρετη. Κάλεσα την Αστυνομία και την Δημοτική Αστυνομία που ερευνούν την υπόθεση. Φοβάμαι ότι αν σε 2-3 ημέρες τα μπάζα δεν απομακρυνθούν από το χώρο θα δημιουργηθεί σκουπιδότοπος ότι κι αν αυτό σημαίνει. Πρέπει να φύγουν άμεσα! Καλούμε τους πολίτες που θέλουν να απομακρύνουν τέτοιου είδους απορρίμματα να ειδοποιούν την Υπηρεσία Καθαριότητας».

Όλη η επικαιρότητα