Πύργος: Χριστούγεννα με «Χαμόγελο –Gift shop» [VIDEO]

Ξεκίνησε επίσημα η λειτουργία του
στο κέντρο του Πύργου..

 

Ξεκίνησε χθες –και επίσημα- την λειτουργία του το κατάστημα δώρων (Gift shop), του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Πύργο. Το κατάστημα βρίσκεται στην «καρδιά» της Αγοράς του Πύργου, επί της οδού Ερμού 7, και θα λειτουργεί καθ` όλη την εορταστική περίοδο δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να προμηθευτούν όμορφα και πρωτότυπα δώρα που δημιούργησαν οι εθελοντές του «Χαμόγελου»…

Η κοινωνική λειτουργός του «Χαμόγελου» Κατερίνα Λιακοπούλου ανέφερε πως «Η λειτουργία του καταστήματος αποτελεί μια καινούργια ιδέα. Ευχαριστούμε την κα Νατάσσα Αλεξοπούλου που μας παραχώρησε δωρεάν το χώρο, τον δήμο Πύργου για την στήριξη του, τις εθελόντριες μας που δημιούργησαν με πολύ μεράκι τα είδη που διαθέτουμε, καθώς και τους εργαζόμενους στον οργανισμό μας, που μας δίνουν την ευκαιρία να προσφέρουμε περισσότερα χαμόγελα».

Το μέλος του Δ.Σ. του «Χαμόγελου», Γιάννης Λαμπρόπουλος, τόνισε πως «Είναι τιμή μας που έχουμε στήριξη από ανθρώπους απ` όλη την Ηλεία. Ο δήμαρχος βρίσκεται δίπλα μας από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του Χαμόγελου».

Παραχωρείται στο «Χαμόγελο»
το πρώην Κοινωνικο Παντοπωλείο

Παρόν στα εγκαίνια ήταν και ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος που δήλωσε πως «Στέλνουμε το μήνυμα των ημερών για αλληλεγγύη και ειρήνη  μεταξύ των ανθρώπων. Έχω συνεργαστεί από διάφορες θέσεις στο παρελθόν με το Χαμόγελο, έναν εθελοντικό οργανισμό που πάντα προσφέρει και πρωτοπορεί. Ως δήμος έχουμε απλώσει χέρι συνεργασίας σε όλους τους φορείς αλληλεγγύης και πρόνοιας. Ως ελάχιστη συνεισφορά στην προσπάθεια του Χαμόγελου παραχωρούμε, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, το χώρο του πρώην Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο παλιό νοσοκομείο Πύργου, για την εξυπηρέτηση των αναγκών του. Με χέρι πάντα απλωμένο στην εκκλησία και στην κοινωνία αθροίζουμε δυνάμεις και προχωράμε».

Μεταξύ άλλων στο χώρο έδωσαν το παρόν οι αντιδήμαρχοι Πύργου Γιάννης Παπαδημητρίου, Ανδρέας Βγενόπουλος, Μαρίνης Αχτύπης, ο αντιδήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Πέτρος Ανυφαντής, ο πρόεδρος της ΤΚ Βροχίτσας Αντώνης Κατελούζος, ο αξιωματικός της ΣΕΤΤΗΛ Σταύρος Τσιπολίτης και η δωρήτρια του «Χαμόγελου» κα Σίτσα Φλιτζάνη.

Σημειώνεται πως το κατάστημα θα λειτουργεί έως τις 4 Ιανουαρίου 2020 τις ώρες που θα είναι ανοιχτή η Αγορά της πόλης.