Ηλεία

Πύργος: Διπλή επιτυχία για τα αδέλφια Κάσσαρη

Ακούστε το άρθρο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η οικογένεια Κάσσαρη μετά την ανακοίνωση των βάσεων χθες, μιας και τα δυο νεότερα μέλη της, ο Νικόλαος και η Ματίνα, πέτυχαν την είσοδό τους στα πανεπιστήμια της επιλογής τους ύστερα από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά που στο τέλος όμως μοίρασε χαμόγελα.

Αμφότεροι μαθητές του 2ου Λυκείου Πύργου, κατάφεραν σε μια χρονιά με πολλές δυσκολίες και με απαιτητικά θέματα την περίοδο των εξετάσεων να αριστεύσουν.

Ο Νικόλαος Κάσσαρης σημειώνοντας 18.411 μόρια, πέτυχε την είσοδό του στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Με αφορμή το αποτέλεσμα αυτό, ο Νικόλας δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιτυχία του και ότι πέρασε στη σχολή επιθυμίας του, ευχαριστώντας γονείς και συγγενείς για τη συμπαράστασή τους όλο αυτό το διάστημα στον «μαραθώνιο».

Από τη δική της πλευρά, η Ματίνα Κάσσαρη πιάνοντας 17.618 μόρια πέτυχε την εισαγωγή της στη Νομική Κομοτηνής.

Ικανοποιημένη και χαρούμενη από τα αποτελέσματα των βάσεων, είδε τον κόπο της να ανταμείβεται και να περνά στη σχολή της αρεσκείας της, ευχαριστώντας παράλληλα τους γονείς της και το φροντιστήριο «ΑΛΜΑ» που όλη τη χρονιά βρίσκονταν στο πλάι της και της έδιναν δύναμη.

Τέλος, στάθηκε ιδιαίτερα και στην επιτυχία του αδερφού της, τονίζοντας πως η διπλή αυτή επιτυχία θα αποτελέσει ένα καλό λόγο για οικογενειακό εορτασμό.

Όλη η επικαιρότητα