Ηλεία

Πύργος: «Δώσε πάσα στη ζωή» – Εκδήλωση της ΠΑΚ Ηλείας για τις εξαρτήσεις στη ζωή μας

Ακούστε το άρθρο

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση που μας αφορά όλους θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον Πύργο. Ειδικότερα εμφανίζει ξεχωριστό ενδιαφέρον τόσο για τις οικογένειες και πολύ περισσότερο τους γονείς με παιδιά στην εφηβεία, όσο και την ίδια την νεολαία του τόπου μας σε σχέση με τις απορίες ή τα ερωτήματα που μπορεί να έχουν για το θέμα, το οποίο είναι πολύπλευρο και αφορά στις ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ της ζωής μας.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια ανοικτή συζήτηση και έναν διάλογο που θα προκληθεί χωρίς στεγανά, κάνοντας περισσότερο ουσιαστική την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφ. Ενότητας Ηλείας (Διοικητήριο).

Τα ναρκωτικά, το αλκοόλ όπως και ο τζόγος αλλά τα τελευταία χρόνια η εξάρτησή μας από το διαδίκτυο, θα αποτελέσουν τους βασικούς πυλώνες της συζήτησης, ενώ θα επιδιωχθεί η καλύτερη δυνατή ενημέρωση στους τρόπους δράσεις και αντιμετώπισης του φαινομένου.

Την διοργάνωση έχει η Πολιτιστική Αθλητική Κίνηση Ηλείας (ΠΑΚΗ) με την συμμετοχή του ΚΕΘΕΑ – ΚΥΤΤΑΡΟ ενώ συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος. Από το ΚΕΘΕΑ μάλιστα την Κυριακή θα βρίσκεται στο Συνεδριακό μεγάλη αντιπροσωπευτική αποστολή νέων που βίωσαν τέτοιες εξαρτήσεις αλλά βρίσκονται ήδη στον δρόμο της απεξάρτησης όπως και γονείς που πέρασαν τον «γολγοθά» των εξαρτήσεων με τα παιδιά τους.

Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη στις 12:30 το μεσημέρι, στο μικρό συνεδριακό κέντρο του Διοικητηρίου εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων θα παραχωρήσουν συνέντευξη για τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης

Όλη η επικαιρότητα