Ηλεία

Πύργος: Αιφνίδιος θάνατος για τον 57χρονο Νίκο Καλογερόπουλο από την Παλαιοβαρβάσαινα

Ακούστε το άρθρο

Στο πένθος βύθισε την Παλαιοβαρβάσαινα και την ευρύτερη κοινωνία του Πύργου ο αιφνίδιος θάνατος του 57χρονου Νίκου Καλογερόπουλου χθες το πρωί, λίγο μετά τις 10π.μ., στο αγρόκτημά του στο χωριό. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άτυχος Νίκος μετέβη χθες το πρωί με το αγροτικό του όχημα για να κάνει ορισμένες αγροτικές εργασίες στο χωράφι του. Όπως μας είπαν κάτοικοι του χωριού, πέρασε από το χωριό και χαιρέτισε τους συντοπίτες του κορνάροντας κατά τη διαδρομή, πηγαίνοντας στο αγρόκτημα, όπου είχε ραντεβού με έναν μηχανικό για εργασίες.

Ωστόσο, ο θάνατος φαίνεται ότι του είχε στήσει καρτέρι, καθώς ο άτυχος Νίκος εντοπίστηκε δίπλα στο όχημά του γονατιστός και χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον διεκόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σήμερα το πρωί αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή στην Πάτρα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατος του 57χρονου οφείλεται πιθανότατα σε καρδιακό επεισόδιο.

Στο άκουσμα του θανάτου του, η Παλαιοβαρβάσαινα βυθίστηκε στη θλίψη. Ο Νίκος Καλογερόπουλος ήταν υπόδειγμα επαγγελματία και οικογενειάρχης, ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό. Παντρεμένος με την Παναγιώτα, είχε αποκτήσει δύο γιους, τον Αναστάσιο και τον Χρήστο-Γαβριήλ, αμφότεροι φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, και παράλληλα φρόντιζε επιμελώς τους 90χρονους γονείς του. Ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Βαρουξή εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Όλη η επικαιρότητα