Ηλεία

Πύργος: «Έφυγε» ο 46χρονος Γιώργος Καμπύλης

Ακούστε το άρθρο
Τεράστια θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία του Καταραχίου Πύργου η είδηση της απώλειας του  Γιώργου Καμπύλη, ο οποίος παρά τους αγώνες που έδινε για πολλά χρόνια με την υγεία του, εν τέλει νικήθηκε χθες μόλις στα 46 του χρόνια.

Γεννημένος στην Αυστραλία, ο Γιώργος Καμπύλης μετακόμισε μόνιμα με τους γονείς του στην Ελλάδα στην ηλικία των 15 ετών, συνεχίζοντας την εκπαίδευσή του στα σχολεία του Πύργου. Η αγάπη του για τη γη και την παραγωγή ήταν πολύ μεγάλη. Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του που ήταν και αυτός αγρότης και δείχνοντας τεράστιο ενδιαφέρον και αγάπη για την παραγωγή, κατάφερε να συνδέσει το όνομά του στην περιοχή με τον πρωτογενή τομέα και να αποτελέσει έναν αξιέπαινο βιοπαλαιστή.

Παρότι στα χρόνια που έζησε δεν κατάφερε να παντρευτεί και να σχηματίσει οικογένεια, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινότητα και οι κάτοικοι μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για την οικογένειά του και τον ίδιο. Ιδιαίτερα κοινωνικός, είχε καταφέρει να δημιουργήσει δεσμούς φιλίας με αρκετό κόσμο και η είδηση της απώλειάς του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Παρότι είχε χρόνια ιατρικά προβλήματα, αντιμετώπιζε σε καθημερινή βάση ότι του συνέβαινε με χαμόγελο και αισιοδοξία. Μέχρι τελευταία στιγμή έδειξε το αγωνιστικό του πνεύμα και τη θέλησή του για ζωή, αποδεικνύοντας πόσο δυνατός χαρακτήρας ήταν και εμποδίζοντας οτιδήποτε θα μπορούσε να του αλλοιώσει τη διάθεση.

Η εφ. «Πατρίς» και το Patrisnews εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Όλη η επικαιρότητα