Ηλεία

Πύργος: «Έφυγε» ο δικός μας «Μπάρμπα-Ανδρέας»

Ένας γνήσιος Πυργιώτης!
Ακούστε το άρθρο

Ένας γνήσιος Πυργιώτης, μιας από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες της ηλειακής πρωτεύουσας, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε με αγάπη και ανιδιοτέλεια τον τόπο του, έφυγε χθες από τη ζωή.

Πρόκειται για το συνταξιούχο πυροσβέστη Ανδρέα Ρέβελο, πατέρα του γνωστού κομμωτή Φώτη Ρέβελου και του επίσης πυροσβέστη Κυριάκου Ρέβελου.

Ήταν ένας συνάνθρωπός μας που του άρεσε να παρεμβαίνει, να διορθώνει τα κακώς κείμενα, για αυτό και πολλές φορές είχαμε φιλοξενήσει σχετικά άρθρα του στην εφ. «Πατρίς». Ένας «δικός μας» άνθρωπος που τον αγαπούσαμε και τον εκτιμούσαμε, όπως και ο ίδιος πάντα έτρεφε αγνά και φίλια συναισθήματα για τους ανθρώπους του τύπου και των μέσων ενημέρωσης.

Ο Ανδρέας Ρέβελος ήταν ακόμη λάτρης του ερασιτεχνικού ραδιοφώνου και όταν τα παιδιά του ίδρυσαν το ραδιοσταθμό ABC στάθηκε με αγάπη πραγματικός συμπαραστάτης κοντά τους. Ήταν επίσης άνθρωπος που βρισκόταν κοντά στην εκκλησία, μιλούσε για την Ορθοδοξία και για το περιβάλλον της.

Παράλληλα, έτρεφε αγάπη για το ποδόσφαιρο και ακόμα μεγαλύτερη για την ομάδα του Πανηλειακού, στην οποία μάλιστα είχε διατελέσει για ένα διάστημα και μέλος της διοίκησης της ομάδας.

Πριν από δυο μήνες ο κορωνοϊός του είχε «χτυπήσει» την πόρτα, οδηγώντας τον μέχρι και σε νοσηλεία στο νοσοκομείο και δημιουργώντας του αναπνευστικά προβλήματα που παρόλα αυτά έδειχνε ότι είχε ξεπεράσει το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο, μια ξαφνική υποτροπή στην υγεία του τον οδήγησε και πάλι σε νοσηλεία στο νοσοκομείο, όπου δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η νεκρώσιμη ακολουθία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί στις 11 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Καβασιλάκια.

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Βαρουξή, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Όλη η επικαιρότητα