Ηλεία

Πύργος: Έκκληση για βοήθεια στον 50χρονο που βρίσκεται ανήμπορος στο πεζοδρόμιο

giannakopoylos_panagioths.jpg
Ακούστε το άρθρο

Την προσπάθεια ο συνάνθρωπός τους, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος από τον Πύργο, ο οποίος σε καθημερινή βάση στέκεται στα πεζοδρόμια της οδού Πατρών στο κέντρο του Πύργου και ζητά ελεημοσύνη, να βρει τη φροντίδα που του αξίζει από την κοινωνική πολιτεία, συνεχίζουν οι επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι ετοιμάζουν συνάντηση με τη δημοτική αρχή προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα του 50χρονου.

Και χθες το πρωί, οι επαγγελματίες ζήτησαν τη βοήθεια του δήμου για το πρόβλημα του Παναγιώτη Γιαννακόπουλου, ζήτημα που είχε αποκαλύψει σε πρόσφατο δημοσίευμα το patrisnews και στο οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα η Μητρόπολη Ηλείας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές, ο ίδιος ο Παναγιώτης αρνήθηκε να μείνει στο ίδρυμα «Νέα Βασιλειάς» στα Λαστέικα, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να παραμένει μόνος και μέσα στις ακαθαρσίες στο κέντρο του Πύργου. Εκείνο που τονίζουν οι επαγγελματίες αλλά και πολίτες της περιοχής είναι πως πρέπει η πολιτεία να μεριμνήσει τόσο για την υγεία του 50χρονου όσο και για την καθαριότητά του και για το λόγο αυτό, αναμένεται να συναντηθούν με τον δήμαρχο της πόλης, Μάκη Παρασκευόπουλο ώστε να του εκθέσουν το πρόβλημα.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

giakoumelou@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα