Πύργος: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ

Σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 το Parea Café, το εστιατόριο Πιπερίτσα, αλλά και ο παιδότοπος Ακαντού, η ψυχολόγος Ελένη Παναγούλια, και το μασάζ Άγριος Νικόλαος, ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν κοινό σκοπό και προσφέρουν τα έσοδα της ημέρας για την αποθεραπεία του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ.

Την εκδήλωση στηρίζουν έμπρακτα τα καταστήματα: Βασιλόπουλος χαρτικά, Νίκος Κοροβέσης (Κουρούβανης) Κακόβατος, Λιναρδόπουλος- οπτικά, Μουστακάκης- εμπόριο διανομές, Δημήτρης Νικολακόπουλος- φυσικοθεραπευτής, Παρράς-euronics, ΑΧΑ ασφαλιστική, Clear Net, Mercado bar, Pits Fitilli, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα Πατρίς Πύργου, το patris news, η ΟΡΤ television, η ΟΡΤ FM και η MULTI PRODUCTIONS.

Στην δράση συμμετέχουν η ομάδα Πανηλειακός, ο σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας, ο σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και ΑμεΑ Ήλις, το ΕΕΕΕΚ Πύργου και το Νηπιαγωγείο Κατακόλου.

Στα καταστήματα Parea Café και Πιπερίτσα θα υπάρχουν κουτιά για όλους όσους θέλουν να συνεισφέρουν.

Μπορεί το ποσό των 3.000.000 ευρώ να φαντάζει υπέρογκο, ωστόσο εάν όλοι συμβάλουμε έστω και με 1€ μπορούμε να βοηθήσουμε το μικρούλη στη δική του μάχη!

Οι εκδηλώσεις

Μία σειρά από όμορφες εκδηλώσεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους στον χώρο της πλατείας Κύπρου. Από τις 19.00 σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Κύπρου, στην εκδήλωση θα είναι οι Magical & Fun Group Varvasaina N. Ilias “kόnstantin” που θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τη διασκέδαση των μικρών μας φίλων, ενώ θα υπάρχει face painting, αλλά και κεράσματα προσφορά των συμμετεχόντων… Από τις 9:00 το βράδυ το παρών θα δώσει και το «Λαϊκό Δίφωνο» που θα μας ταξιδέψει αφιλοκερδώς μουσικά.