Αθλητισμός

Πύργος: Εντυπωσιακή υποδοχή στον «Αυστραλό» το βράδυ της Δευτέρας στο «Ozzi cafe»!

Έκαναν τη «νύχτα – μέρα» οι φίλοι του Νίκου Ζάχου.

Εντυπωσιακή υποδοχή επεφύλαξαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο «Ozzi cafe» ιδιοκτησίας του, συγγενείς και φίλοι του Νίκου Ζάχου (η Αυστραλού όπως τον ξέρουν οι περισσότεροι λόγω της καταγωγής του), για να γιορτάσουν μαζί του την τεράστια επιτυχία του.

Καθώς το περασμένο Σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου, στο μεγάλο τελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Drift Kings Series International στην πίστα των Σερρών,  ο Ηλείος οδηγός Νίκος Ζάχος οδηγώντας το δυνατό αγωνιστικό του αυτοκίνητο E30 BMW, πήρε τη δεύτερη θέση στη διοργάνωσηΑπό πολύ νωρίς,  οι συγγενείς του με επικεφαλής την σύζυγό του κα Αναστασία Παναγιωτοπούλου και τις δυο του κόρες, οι φίλοι του, καθώς και οι θαμώνες του καταστήματος, περίμεναν τον Ηλείο οδηγό να επιστρέψει από τις Σέρρες. Και φυσικά όταν έφτασε, αυτό που έγινε δεν περιγράφεται με λόγια.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη 2η θέση, του χρόνου πάω για πρωτιά»!

Ο «Αυστραλός» Νίκος Ζάχος, ο οποίος γεννήθηκε στην Μελβούρνη το 1987, ήρθε στην Ελλάδα και τον Πύργο σε ηλικία 13 ετών, και από 16 ετών ασχολείται με το  Drift. Στις πρώτες του δηλώσεις στην «Πατρίς – Σπορ» τόνισε: «Φυσικά και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη 2η θέση,  καθώς  ο αγώνας των Σερρών ήταν ένας πολύ δύσκολος, υπό συνεχή βροχή. Θα μπορούσα ακόμα και την πρώτη θέση  απέναντι στον Ρουμάνο πρωταθλητή: Ραντού Βαντούβα, αν είχα λάβει μέρος σε όλους τους αγώνες. Όμως χωρίς χορηγό στο εξωτερικό, δεν υπάρχει η δυνατότητα να μετέχεις.

Η επιτυχία μου αυτή με ανεβάζει πολύ, έχοντας πλέον ως στόχο την πρώτη θέση του χρόνου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους φίλους μου που πάντα με στηρίζουν, τον φίλο μου και συνεργάτη μου Μπ. Γιαννακόπουλο που προετοιμάζει το αμάξι μου πριν από κάθε αγώνα, και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον προγραμματιστή μου Θύμιο Σκαλτσά, που είναι πάντα δίπλα μου σε κάθε προσπάθειά μου, επιδιώκοντας το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δείτε φωτογραφίες: 

Όλη η επικαιρότητα