Περιβάλλον

Πύργος: Επικήρυξη 300 ευρώ για τους δράστες που έριξαν φόλες θανατώνοντας σκύλους στην παραλία Σκοπευτηρίου

14834_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Καταγγελία για βάρβαρη δολοφονία ζώων έκανε ο Σύλλογος Οικιστών Παραλίας Σκοπευτηρίου και προσφέρει αμοιβή σε όσους βοηθήσουν να εντοπιστούν οι δράστες.

«Τη νύχτα της 28ης Νοεμβρίου, τέρατα με ανθρώπινη μορφή, σκόρπισαν τον θάνατο στην παραλία Σκοπευτηρίου. Ο Μπίλυ, η Μαυρούλα, η Αράπω, ο Ράμπο, βρήκαν φρικτό θάνατο μέσα σε αφόρητους πόνους. Ο Αλήτης δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Ο Σύλλογος Οικιστών Παραλίας Σκοπευτηρίου, εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τη βάρβαρη δολοφονία και συμμετέχει στη λύπη των οικογενειών που έχασαν τα ζώα συντροφιάς τους.


Θεωρούμε ότι το θέμα σχετίζεται και με την ασφάλεια των κατοίκων
και των περιουσιών τους.


Υπενθυμίζουμε ότι τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς (σκύλοι & γάτες) προστατεύονται από τον Νόμο (ΦΕΚ.15/2-2-12)και οι δράστες κακοποίησής τους (δηλητηριάσεις, κ.λ.π.) τιμωρούνται με μη εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης και χρηματική ποινή (άρθρο 17).


Ο προσδιορισμός των δραστών που εγκληματούν κατά των ζώων απαιτεί συλλογική προσπάθεια από όλους τους φορείς, (Δήμος, Φιλοζωικά σωματεία, αστυνομία, πολίτες) με στόχο την ευαισθητοποίηση, την υπόδειξη και καταγγελία των δραστών.


Για να ενθαρρύνουμε όσους γνωρίζουν να μιλήσουν, προσφέρουμε 300 ευρώ σε οποιονδήποτε δώσει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στον προσδιορισμό των δολοφόνων.

ΟΙ ?ΦΟΛΕΣ? ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ και κάθε συναίσθημα που την ορίζει?!!!

Τα ανθρωπόμορφα αυτά τέρατα, είναι δολοφόνοι και ως δολοφόνοι, πρέπει να αντιμετωπιστούν, από το νόμο και την ίδια την κοινωνία.
Πληροφορίες στα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Οικιστών Παραλίας Σκοπευτηρίου

Σύλλογος Οικιστών Παραλίας Σκοπευτηρίου

Όλη η επικαιρότητα