Εκλογές Ηλεία Πολιτική

Πύργος- Έργο Πολιτών: Λεωνίδας Δημουλιάς, Γιάννης Παναγόπουλος και Θανάσης Παναγούλης με τον Αντώνη Καράμπελα

Ακούστε το άρθρο

Λεωνίδας Δημουλιάς, Γιάννης Παναγόπουλος και Θανάσης Παναγούλης στην παράταξη «ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Με τρεις εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους στελεχώνεται η παράταξη του υποψήφιου δήμαρχου Πύργου Αντώνη Καράμπελα «ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ». Λεωνίδας Δημουλιάς, Γιάννης Παναγόπουλος και Θανάσης Παναγούλης έδωσαν τα χέρια με τον κ. Καράμπελα και ξεκινούν τον προεκλογικό αγώνα στο πλευρό του.

 ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ, Δημοτικός Σύμβουλος

Βιογραφικό: Γεννήθηκε στον Πύργο. Ασχολείται διαχρονικά με τον αθλητισμό και με την τοπική αυτοδιοίκηση. Διετέλεσε Γενικός Αρχηγός του Πανηλειακού και Γενικός Γραμματέας ΕΠΣ Ηλείας για 27 χρόνια. Από το 1982 έως το 1997 κατείχε την θέση του Ά Αντιπροέδρου του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηλείας. Έχει τεράστια εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού, καθώς έχει εκλεγεί 4 φορές δημοτικός σύμβουλος (1986,1990,2010,2014), 4 φορές νομαρχιακός σύμβουλος (1994,1998,2002,2006), ενώ έχει διατελέσει και για το διάστημα 2007-2010 Περιφερειακός σύμβουλος. Ξέχωρα από την εκλογή του στις παραπάνω αιρετές θέσεις έχει διατελέσει Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, Αντινομάρχης Ηλείας καθώς και Αντιδήμαρχος Πύργου.

Δήλωση Λεωνίδα Δημουλιά: «Συνεχίζω την αυτοδιοικητική μου πορεία με την παράταξη στην οποία είμαι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, την παράταξη «ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ», με επικεφαλής τον Αντώνη Καράμπελα. Πιστεύω ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και θεωρώ ότι οι πράξεις μου και οι θέσεις μου όλα αυτά τα χρόνια δίνουν το στίγμα της διαδρομής και των προθέσεών μου».

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, Εκπαιδευτικός, πρώην Δήμαρχος Ωλένης

Βιογραφικό: Γεννήθηκε το 1961 στο Καράτουλα Ηλείας. Είναι γιος αγροτών. Αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Ακαδημία και δίδαξε στα δημοτικά σχολεία Αγ. Άννας, Κουτσοχέρας, Μουζακίου και Καράτουλα. Το 1994 εκλέχθηκε Πρόεδρος της κοινότητας Καράτουλα και το 1995 Πρόεδρος του Συμβουλίου της περιοχής. Το 1998 εκλέχθηκε Δήμαρχος στο Δήμο Ωλένης και έθεσε τις ισχυρές βάσεις για την ανάπτυξή του. Την περίοδο 2002-2006 ήταν επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο. Το 2006 επανεκλέχθηκε Δήμαρχος για δεύτερη τετραετία. Το 2010 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Πύργου και ορίστηκε Αντιδήμαρχος, ενώ το 2014 εκλέχθηκε με την παράταξη ΄΄ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ πρώτος σε σταυρούς προτίμησης από όλες τις παρατάξεις.

Δήλωση Γιάννη Παναγόπουλου: «Έχοντας πολύχρονη πείρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θεωρώ πως απαιτείται πολλή δουλειά, συλλογικότητα αλλά και τεκμηριωμένος σχεδιασμός για να υλοποιηθεί ο στόχος της ισόρροπης ανάπτυξης στην πόλη και στα χωριά μας.  Συνεχίζω στο πλευρό του Αντώνη Καράμπελα, καθώς είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί την υλοποίηση του μεγάλου αυτού στόχου. Η παρουσία ικανών στελεχών από όλο τον δημοκρατικό χώρο, εγγυάται την πρόοδο του Δήμου και την ανεξαρτησία της παράταξής μας από οποιαδήποτε κομματική δέσμευση. Καταθέτω την εμπειρία και τις γνώσεις μου στην προσπάθεια ο Δήμος Πύργου να γίνει στρατηγείο ανάπτυξης για όλους και υπόσχομαι να δουλέψουμε υπεύθυνα και μεθοδικά για την υλοποίηση των στόχων».

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣΔημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Ανοιχτή Συμπολιτεία

Βιογραφικό: Γεννήθηκε στις Πεύκες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Τελειώνοντας την τεχνική σχολή των ηλεκτρολόγων-μηχανολόγων εργοδηγών διορίστηκε το 1976 στο Υπουργείο Γεωργίας στην υπηρεσία ΓΟΕΒ Πηνειού Αλφειού. Από το 1987 έως το 2011 τοποθετήθηκε ως ελεγκτής οχημάτων στο ΚΤΕΟ της Διεύθυνσης Μεταφορών Επικοινωνιών της Περιφέρειας Ηλείας.

Δήλωση Αθανασίου Παναγούλη: «Συμπορεύομαι με την παράταξη ΄΄ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ του Αντώνη Καράμπελα με την βεβαιότητα ότι αποτελεί την πλέον αξιόπιστη και φερέγγυα δημοτική κίνηση για τον Δήμο Πύργου. Θα συμβάλλω τόσο εγώ ως επικεφαλής της παράταξης όσο και τα υπόλοιπα μέλη και φίλοι της παράταξης ΄΄Ανοιχτή Συμπολιτεία΄΄, με όλες μας τις δυνάμεις για την αναβάθμιση της λειτουργίας του Δήμου σε όλα τα επίπεδα, με κύριους άξονες την δημοκρατία, την διαφάνεια, τον στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη, με τον πολίτη στο επίκεντρο, στην νέα εποχή για την αυτοδιοίκηση με τον νόμο “Κλεισθένη”».

Όλη η επικαιρότητα