Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

«Πύργος -Έργο Πολιτών»: Μαρία Διαμαντοπούλου και Βασιλική-Ειρήνη (Βίλυ) Λιανού- Δύο ακόμη υποψήφιες ανακοίνωσε ο Αντ. Καράμπελας

Ακούστε το άρθρο

Άλλες δύο νέες γυναίκες επιστήμονες επέλεξαν να θέσουν υποψηφιότητα στην παράταξη «ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» του Αντώνη Καράμπελα, ενισχύοντας με την συμμετοχή τους την προσπάθεια του συνδυασμού ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου.

Πρόκειται για την Μαρία Διαμαντοπούλου, Μηχανολόγο μηχανικό και την Βασιλική-Ειρήνη(Βίλυ) Λιανού, κοινωνιολόγο. Ο κ. Καράμπελας καλωσορίζοντας στην παράταξη τις δύο υποψήφιες τόνισε ότι η κοινή προσπάθεια για την ανόρθωση και ανάπτυξη του Δήμου έχει απόλυτη ανάγκη τις ιδέες και τις προτάσεις νέων ανθρώπων με ενέργεια και διάθεση για προσφορά, που τους χαρακτηρίζει η φρεσκάδα, η τόλμη και η καινοτόμα αντίληψη.

Μαρία Διαμαντοπούλου, Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός

Γεννήθηκε στον Πύργο το 1984, όπου και διαμένει. Σπούδασε στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών Πάτρας. Είναι κόρη του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου και της Βαρβάρας Αθανασοπούλου. Διατηρεί τεχνικό γραφείο στον Πύργο, ενώ είναι  συνιδιοκτήτρια στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας και service ποδηλάτων και γεωργικών μηχανημάτων Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, με έδρα τον Πύργο.

Η Μαρία Διαμαντοπούλου δήλωσε:

΄΄Με αίσθημα ευθύνης και γνώμονα το ενδιαφέρον μου για τον τόπο που ζώ, αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Αντώνη Καράμπελα και την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη “Πύργος Έργο Πολιτών”. Δείχνοντας αμέριστη εμπιστοσύνη στο όραμα του υποψήφιου Δημάρχου για ένα νέο Δήμο, ένα Δήμο διαφανή και ανοιχτό στους πολίτες του, πιο αποτελεσματικό ως προς τις δράσεις και τα έργα του, βασιζόμενο σε πυλώνες τεχνογνωσίας και ανάπτυξης, επέλεξα να θέσω τις γνώσεις και την επιστημονική μου κατάρτιση στην κρίση των συμπολιτών μου, διότι πιστεύω πως η Αυτοδιοίκηση χρειάζεται την απαραίτητη τεχνογνωσία για να κινηθεί σε αναπτυξιακή τροχιά. Προχωράμε μαζί στην κοινή προσπάθεια να βοηθήσουμε τον τόπο μας, να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, διεκδικώντας παράλληλα ένα καλύτερο αύριο΄΄.

Βασιλική-Ειρήνη(Βίλυ) Λιανού, Τελειόφοιτος Κοινωνιολογίας

Γεννήθηκε στον Πύργο το 1988, όπου και διαμένει. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο  Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι κόρη του Ηλία Λιανού, που δραστηριοποιείται σε αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές και της Χρυσάνθης Θεοδωροπούλου (ένα από τα εννιά αδέρφια). Παράλληλα ασχολείται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με την ναυαγοσωστική.

Η Βίλυ Λιανού ανέφερε τα εξής:

 ΄΄Η επιλογή μου να θέσω υποψηφιότητα  με την παράταξη ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ, καλύπτει μια διαρκή μου επιθυμία για συμμετοχή στα κοινά του τόπου μου. Θεωρώ ότι εμείς οι νέοι άνθρωποι με την ζωτικότητα, την ενέργεια και τον δυναμισμό που μας διακρίνει, πρέπει να είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα αυτό, ώστε να μεταγγίσουμε στον Δήμο τις ιδέες και τις προτάσεις μας, για μια δημιουργική και εμπνευσμένη συνεισφορά. Ευχαριστώ τον  Αντώνη Καράμπελα, έναν καταξιωμένο άνθρωπο της τοπικής κοινωνίας, για την ευκαιρία που μου δίνει και υπόσχομαι να κάνω το καλύτερο δυνατόν για ένα θετικό εκλογικό αποτέλεσμα. ΄΄ 

Όλη η επικαιρότητα