Ηλεία

Πύργος: «Έσβησε» στο σπίτι της η 34χρονη Δήμητρα Γιαννακοπούλου

Το ατύχημα που τη «σημάδεψε» και η επιστροφή στον Πύργο.
Ακούστε το άρθρο

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Πύργου από τον ξαφνικό χαμό της 34χρονης Δήμητρας Γιαννακοπούλου που εντοπίστηκε χθες το πρωί νεκρή από την αδελφή της με την οποία έμεναν μαζί το τελευταίο διάστημα.

Φως στα αίτια του θανάτου της άτυχης κοπέλας θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που έχει ζητήσει η Αστυνομία ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις αυτός οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Η 34χρονη που ήταν μητέρα ενός ανήλικου παιδιού ζούσε και εργαζόταν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Σητεία όμως μια άτυχη στιγμή και μια πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού της λίγο πριν τα Χριστούγεννα, την έφεραν αντιμέτωπη με προβλήματα υγείας, που την ανάγκασαν να επιστρέψει στον Πύργο προκειμένου να τη φροντίζουν οι δικοί της άνθρωποι.

Μετά το ατύχημα από το οποίο αποκόμισε σοβαρά τραύματα, η Δήμητρα νοσηλεύτηκε για ένα μεγάλο διάστημα στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου δίνοντας μάχη για τη ζωή της και στην Ηλειακή πρωτεύουσα είχε επιστρέψει πρόσφατα, συνεχίζοντας ωστόσο να έχει προβλήματα υγείας, ακόμα και κινητικά.

Χθες το πρωί, το χαμόγελο της όμορφης κοπέλας «έσβησε» για πάντα, αφού η αδελφή της, την αντίκρισε στο σπίτι τους χωρίς τις αισθήσεις της. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και αστυνομία έφτασαν άμεσα στο σημείο όμως ήταν ήδη αργά αφού η 34χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Όλη η επικαιρότητα