Ηλεία

Πύργος: Έβγαλε ειδήσεις ο δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος στην κοπή της πίτας των συνεργατών του

Ακούστε το άρθρο

Αρκετές ειδήσεις έβγαλε το βράδυ της Κυριακής, ο δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, στην κοπή της πίτας των συνεργατών του δημάρχου, που έγινε στο Cafe Restaurant Επαρχείον. 

Την όλη εκδήλωση οργάνωσε με άψογο τρόπο το γραφείο του Δημάρχου Πύργου, με τον υπεύθυνο κ. Τάκη Αντωνακόπουλο, που είχε την επιμέλεια, να έχει προετοιμάσει τα πάντα με τέτοιο τρόπο, ώστε η βραδιά να μείνει πραγματικά αξέχαστη σε όλους.

Κατά τον καθιερωμένο χαιρετισμό του δημάρχου Πύργου, που τόνισε ότι θα είναι πάντα δίπλα στους συνεργάτες του, αλλά δεν θα διστάσει να προβεί σε αλλαγές προσώπων, αν το κρίνει αυτό απαραίτητο, είχαμε και την επίσημη ανακοίνωση της τοποθέτησης του κ. Λάμπη Αριστειδόπουλου, ως αντιδήμαρχο Πύργου (νέος αντιδήμαρχος καθαριότητας).

Επίσης ο κ. Αντωνακόπουλος τόνισε πως η δημοτική αρχή θα είναι δίπλα στους πολίτες και θα κάνει τα πάντα για να λύνει άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προβλήματά τους.

Την πίτα ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημ.Συμβ. κ. Νώντας Κυριαζής, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιάννης Παπαδημητρίου, Γιάννης Αργυρόπουλος, Δημήτρης Μεσαλλάς, Νίκος Κοτσώνης, Μαρίνης Αχτύπης και Ανδρέας Βγενόπουλος, η πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κα. Ρούλα Αλικάκη – Τζανέτου, ο γραμματέας του δήμου κ. Γιάννης Βαρελάς, ο επικεφαλής της παράταξης Πύργος πρωτεύουσα ευθύνης κ. Αριστειδόπουλος (και νέος αντιδήμαρχος), o πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πύργου (ΔΕΠ Α.Ε. ΟΤΑ) κ. Ανδρέας Αλεξόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού (ΔΟΠΠ) κ. Χάρης Μικελόπουλος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Πύργου (ΔΗΚΕΠ) κ. Χρήστος Δημόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Δημ. Λιμενικού ταμείου Πύργου κ. Νίκος Ψάρρης, ο αρμόδιος για θέματα εθελοντισμού κ. Γιάννης Πλεμμένος, καθώς και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Ανάσα», οι πρόεδροι δημοτικών οργανισμών και επιχειρήσεων, καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων δήμων Πύργου, Ολυμπίας και Ζαχάρως κ.α.

Να τονιστεί ότι ο υπεύθυνος του γραφείου του δημάρχου Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος πρόσφερε τριαντάφυλλα σε όλες τις κυρίες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ το φλουρί έπεσε στην κα. Ελισάβετ Καψή – Πετροπούλου που πήρε ως δώρο μια εικόνα του πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους.

Ο δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος με το νέο αντιδήμαρχο κ. Λάμπη Αριστειδόπουλο.
Ο δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος με τον αντιδήμαρχο Πύργου κ. Γιάννη Αργυρόπουλο, και τον πρόεδρο της Επιτροπής σταδίου κ. Γιάννη Αργυρόπουλο.
Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Cafe Restaurant Επαρχείον από τους συνεργάτες του δημάρχου Πύργου.
Η κα. Βίκυ Γκουγκουστάμου δημοσιογράφος και ο υπεύθυνος του γραφείου του δημάρχου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος μοίρασαν τριαντάφυλλα σε όλες τις κυρίες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Όλη η επικαιρότητα