Ηλεία

Πύργος: Εξαρθρώθηκε συμμορία διαρρηκτών – Είχαν διαρρήξει πέντε αυτοκίνητα το ίδιο βράδυ

Ακούστε το άρθρο

Οι δράστες διέρρηξαν το ίδιο βράδυ πέντε οχήματα, αλλά εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τρεις ημεδαποί (ένας άνδρας και δυο γυναίκες), ηλικίας 20, 21 και 25 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν όχημα 61χρονου ημεδαπού στη Γαστούνη, το οποίο εγκατέλειψαν στο πάρκιν των επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου του Πύργου.

Στον ίδιο χώρο, οι δράστες διέρρηξαν τρία ακόμα οχήματα, αφαιρώντας σε ένα από αυτά ένα πορτοφόλι, με διάφορα έγγραφα και ένα πολυεργαλείο, ενώ στη συνέχεια επιχείρησαν να αφαιρέσουν όχημα 44χρονης ημεδαπής, το οποίο ήταν σταθμευμένο στις εργατικές κατοικίες Πύργου.

Για την διερεύνηση των περιστατικών, διενεργήθηκαν άμεσα συντονισμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και των τριών δραστών και τη σύλληψή τους.

Στην κατοχή της 21χρονης οι αστυνομικοί βρήκαν το πολυεργαλείο, το οποίο πριν λίγη ώρα είχαν αφαιρέσει, ενώ οι δράστες οδήγησαν τους αστυνομικούς στο σημείο που είχαν αποκρύψει το κλεμμένο πορτοφόλι και στο Νοσοκομείο της πόλης, όπου είχαν εγκαταλείψει το κλεμμένο, πριν από λίγες ώρες, από τη Γαστούνη, όχημα.

Όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας και κρατούνται, προκειμένου να απολογηθούν αύριο στον Ανακριτή Ηλείας.

Όλη η επικαιρότητα