Ηλεία

Πύργος: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο (PHOTOS)

«Βούλιαξε» από μικρά, αλλά και από πιο …μεγάλα παιδιά χθες το απόγευμα η κεντρική πλατεία του Πύργου.

Ο δήμος Πύργου μετέτρεψε την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία σε μια γιορτή χορού, τραγουδιού και παιχνιδιού, με τον δήμαρχο κ. Τάκη Αντωνακόπουλο στην ομιλία του πριν να ανάψει το δένδρο, να αναφέρει ότι θέλει ο Πύργος να γίνει μια άλλη πόλη, πιο όμορφη, όπου και θα κυριαρχεί ο πολιτισμός.

«Πρώτη φορά γίνεται αυτό στην πόλη μας και επιτέλους οι πολίτες του Πύργου μικροί και μεγάλοι βγήκαν από τα σπίτια τους για να γιορτάσουν μαζί μας την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Θα κάνουμε πιο όμορφη την πόλη μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αντωνακόπουλος και ακολούθως άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να ανάψει το δένδρο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα, περιελάμβανε την παρουσία των X-Saltibagos με ξυλοπόδαρους και κλόουν να παίζουν με τα παιδιά, ενώ την σκυτάλη πήραν οι σχολές χορού Χοροκίνηση – Πόπη Παναγοπούλου, Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου χορού – Νατάσα Ζούμη – Αγγελακοπούλου, Shall We Dance Δήμητρα Μπέρτσου, Σχολή Mπαλέτου και Σύγχρονου χορού Εβίτα Κεραμιδά, Σωματείο Ρυθμικής Γυμναστικής και Αθλητικού χορού Ρυθμός- Σβετλάνα – Φωτεινής Λαινοπούλου, Σχολή χορού Ζωή Ανδρίτσου, και η Ακαδημία Αθλητικού Χορού Dance Life steps – Μαρία Πολίτη.

Η εκδήλωση έκλεισε με πολύ μουσική από την Banda Morena.

Όλη η επικαιρότητα