WEB tv Ηλεία

Πύργος: Για τη γειτονιά των αγγέλων «ταξίδεψε» η 4χρονη Διονυσία Ροδοπούλου

Την 4χρονη θα αποχαιρετήσουν σήμερα στις 6:30 το απόγευμα στους Άγιους Πάντες συγγενείς γνωστοί και φίλοι.
Ακούστε το άρθρο

Για τη γειτονιά των αγγέλων «ταξίδεψε» η 4,5 ετών Διονυσία Ροδοπούλου από τον Πύργο σκορπίζοντας τη θλίψη στους δικούς της ανθρώπους και την τοπική κοινωνία.

Δυστυχώς, το απόγευμα της Τρίτης, η μικρή Διονυσία που έδινε «μάχη» με τον καρκίνο τα τελευταία δύο περίπου χρόνια, όταν και διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο τον Δεκέμβριο του 2020 στην Πάτρα, άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου και νοσηλευόταν.

Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι πριν από μερικούς μήνες έδειξε να νικά την ασθένεια της όμως μία επιπλοκή στην υγεία της φαίνεται πως την πήρε μακριά από τους συγγενείς και τους φίλους της.

Στο πλευρό της Διονυσίας στέκονταν όλο αυτό το διάστημα οι γονείς της, τα αδέρφια της, η γιαγιά της, τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Πύργου και συγκεκριμένα του γραφείου εθελοντισμού, και με την αμέριστη ανταπόκριση του συμπολίτη μας Γιώργου Kαραγκούνη, είχε πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικός αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου με τους επίλεκτους της Ηλείας και τους Διεθνείς Επίλεκτους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, σε μια διοργάνωση που στόχο είχε, την οικονομική στήριξη της οικογένειας της μικρής πριγκίπισσας για τα μεγάλα έξοδα της νοσηλείας της.

Στιγμιότυπο από τον φιλανθρωπικό αγώνα που είχε πραγματοποιηθεί στον Πύργο για τη Διονυσία

Τη Διονυσία θα αποχαιρετήσουν σήμερα στις 6:30 το απόγευμα στους Άγιους Πάντες συγγενείς γνωστοί και φίλοι.

Η εφ. «Πατρίς» και το Patrisnews, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Όλη η επικαιρότητα