Καταναλωτές

Πύργος: H αγορά ετοιμάζεται για τις γιορτές των Χριστουγέννων με υψηλά ποσοστά προσφορών

14777_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

giakoumelou@gmail.com

Για τις εορτές των Χριστουγέννων προετοιμάζονται οι περισσότεροι επαγγελματίες της αγοράς του Πύργου, οι οποίοι ευελπιστούν τη φετινή χρονιά να αυξήσουν τον τζίρο τους παρά την οικονομική κρίση και την έλλειψη ρευστότητας, καθώς τα υψηλά ποσοστά προσφορών που θα υπάρξουν τις αμέσως επόμενες ημέρες εκτιμούν πως θα δώσουν στους καταναλωτές ευκαιρίες και δυνατότητες για τις αγορές τους.

Η έλευση της χριστουγεννιάτικης περιόδου, όπως αναφέρουν οι επαγγελματίες του Πύργου, είναι κάτι που περιμένουν με αγωνία, μια και τα Χριστούγεννα η στολισμένη αγορά προσελκύει ακόμα περισσότερους καταναλωτές, ακόμα και ετεροδημότες που θα θελήσουν να κάνουν τα ψώνια τους από τα καταστήματα της τοπικής αγοράς.

Μάλιστα, εκείνο που επισημαίνουν οι επαγγελματίες του Πύργου, είναι ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης, ο οποίος είναι απαραίτητος για να αλλάξει τόσο η εικόνα της αγοράς του Πύργου όσο και η ίδια η ψυχολογία του κόσμου που θα θελήσει να κάνει τη βόλτα του στην αγορά.

Εξάλλου, σύμφωνα με την υπάρχουσα κατάσταση, ο εμπορικός κόσμος του Πύργου είναι έτοιμος να ξεκινήσει την εορταστική περίοδο (περίπου σε δύο εβδομάδες από σήμερα) κάνοντας τις ανάλογες προσφορές ακόμα και στα νέα προϊόντα. «Σκοπός είναι να εξυπηρετηθεί ο κόσμος και να κάνει τα ψώνια του βρίσκοντας τα προϊόντα που θέλει σε καλές τιμές», αναφέρουν οι επαγγελματίες.

Όλη η επικαιρότητα