Ηλεία

Πύργος: Η επιλογή του να διασχίσει τον δρόμο του κόστισε τη ζωή…

Ο 41χρονος βρήκε τραγικό θάνατο!
Ακούστε το άρθρο

Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ένας 41χρονος άνδρας όταν στην προσπάθειά του να διασχίσει πεζός την Πατρών – Πύργου στα φανάρια της Φιλοθέης παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Ειδικότερα, ήταν λίγο μετά τις 11 μ.μ. όταν ο άτυχος Π.Β. σε σημείο με περιορισμένο φωτισμό επιχείρησε να διασχίσει την Εθνική οδό με κατεύθυνση από τον Πύργο προς το νοσοκομείο.

Εκείνη την ώρα, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 27χρονος άνδρας και στο οποίο επέβαιναν τρία ακόμα άτομα, έχοντας κατεύθυνση από Αρχαία Ολυμπία προς Πύργο, τον παρέσυρε με αποτέλεσμα ο 41χρονος ΡΟΜΑ να βρει τραγικό θάνατο αφού ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης ήταν ότι το σώμα του διαμελίσθηκε.

Στο σημείο έφτασε άμεσα προσωπικό της ομάδας ΔΙΑΣ και της Τροχαίας Πύργου ενώ ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο Γ.Ν. Ηλείας συγκεντρώθηκαν και αρκετοί ομόφυλοί του για να θρηνήσουν τον θάνατό του. Σημειώνεται, πως ο 41χρονος στο παρελθόν είχε υποστεί ένα ακόμα σοβαρό ατύχημα αυτή τη φορά, με ηλεκτροπληξία από μετασχηματιστή, έχοντας γλιτώσει τότε από τον θάνατο με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Σύλληψη για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, σχηματίσθηκε δικογραφία για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που έλαβε χώρα, το περασμένο Σάββατο στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Φιλοθέης, όταν ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έτερο ημεδαπό άνδρα, που κινούνταν πεζός.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Όλη η επικαιρότητα