Πύργος: Εξοχική οικία κάηκε ολοσχερώς στη Σπιάτζα (PHOTOS)

Ολοσχερώς καταστράφηκε εξοχική οικία, στην περιοχή της Σπιάτζας κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς που ξέσπασε στο εσωτερικό της, πιθανόν τη νύκτα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Η πυρκαγιά, έσβησε μόνη της (!) χωρίς να χρειασθεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής που έφτασε στο σημείο το πρωί της Τετάρτης, όταν αυτή έγινε αντιληπτή από διερχόμενους πολίτες.

Η φωτιά, πιθανολογείται, σύμφωνα με πηγές, να ξέσπασε κατά τη διάρκεια της νύκτας της Τρίτης και χωρίς να γίνει αντιληπτή από κάποιον, καθώς στην παραθαλάσσια περιοχή αυτή την περίοδο δεν υπάρχουν παραθεριστές, κατέκαψε το εξοχικό σπίτι, αφήνοντας μόνο στάχτες.

Νωρίς το πρωί, η φωτιά έγινε αντιληπτή από διερχόμενους πολίτες, οι οποίοι κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου, που έφτασε στο σημείο με τρία οχήματα και οκτώ άνδρες, οι οποίοι ωστόσο δεν χρειάσθηκε να επέμβουν, καθώς το σπίτι είχε καεί ολοσχερώς.

Κανείς δεν γνωρίζει την αιτία που προκάλεσε την πυρκαγιά, κάτι που ερευνάται από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ ευτύχημα είναι πως μέσα στο χώρο του σπιτιού δεν υπήρχαν κάτοικοι, αφού αυτή χρησιμοποιείται ως παραθεριστική οικία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σύμφωνα με πηγές της εφ. Πατρίς, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, περνούσε κάποιες ώρες στο εξοχικό σπίτι του, κατά τη διάρκεια της ημέρας και ίσως γι αυτό η φωτιά να μην έγινε αντιληπτή, αφού πιθανόν να ξέσπασε τη νύχτα. Στο μεταξύ, όπως επεσήμαναν κάτοικοι της περιοχής, ευτύχημα είναι πως η φωτιά που ξέσπασε και κατέκαιγε για ώρες χωρίς κάποιος να την αντιληφθεί, δεν επεκτάθηκε και στα γύρω σπίτια καθώς το σημείο είναι πυκνοκατοικημένο.