Ηλεία Περιφέρεια Πελοποννήσου

Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα: Προετοιμάζονται οι μελέτες σύμφωνα με την “Ολυμπία Οδό”

Λακωνική ήταν η απάντηση της «Ολυμπίας Οδού» στον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας.
Ακούστε το άρθρο

Λακωνική ήταν η απάντηση της «Ολυμπίας Οδού» στον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας σχετικά με το ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα των μελετών για τον δρόμο Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα.

Σ’ αυτήν αναφέρει, χωρίς περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, ότι οι μελέτες έχουν ανατεθεί από το Δημόσιο στον παραχωρησιούχο και προετοιμάζονται από τον κατασκευαστή.

Σχετικό ερώτημα είχε αποστείλει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας στις 12 Ιανουαρίου, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Παρακαλούμε θερμά όπως μας ενημερώσετε εάν έχει ξεκινήσει η διαδικασία επικαιροποίησης των μελετών αυτών, σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία επικαιροποίησής τους και τέλος, ποιος είναι ο χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσης της επικαιροποίησης αυτών».

Η απάντηση της «Ολυμπίας Οδού» μέσα σε λίγες γραμμές αναφέρει: «Σε συνέχεια της παραπάνω επιστολής σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εν λόγω μελέτες έχουν ανατεθεί από το Δημόσιο στον παραχωρησιούχο και προετοιμάζονται από τον κατασκευαστή. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για όποια επιπλέον διευκρίνιση ή πληροφορία τυχόν χρειαστείτε».

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Όλη η επικαιρότητα