Ηλεία

«Καραμπόλα» μέσα στον Πύργο – «Ντόμινο» μεγάλων κυκλοφοριακών προβλημάτων

Πανδαιμόνιο επικράτησε χθες το πρωί στους δρόμους του Πύργου, αφού η γερή καραμπόλα τριών οχημάτων στην οδό Υψηλάντου στάθηκε ικανή να προκαλέσει σημαντικό κυκλοφοριακό πρόβλημα για αρκετή ώρα μέχρι την απομάκρυνσή τους και τον καθαρισμό του οδοστρώματος.

Συγκεκριμένα, η σύγκρουση έγινε ανάμεσα σε τρία οχήματα στην οδό Υψηλάντου, ακριβώς έξω από το σταθμό του ΟΣΕ, ενώ και ένα τέταρτο όχημα έχει έμμεση συμμετοχή στο τροχαίο ατύχημα. Το γκρι όχημα μάρκας TOYOTA που κινούταν επί της οδού Υψηλάντου με κατεύθυνση την οδό Πατρών, θέλησε να στρίψει στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Από όσα προκύπτουν από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το γκρι αυτοκίνητο μάρκας Audi που βρισκόταν πίσω από το TOYOTA, συγκρούστηκε με το προπορευόμενο όχημά του.

Η επαφή τους είχε ως αποτέλεσμα το TOYOTA να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να έρθει σε επαφή με ταξί που εκείνη την ώρα κινούνταν επί της οδού με κατεύθυνση την Αγ. Γεωργίου. Το ταξί παρά τη σύγκρουση που δέχθηκε συνέχισε για λίγο την πορεία του και είχε επαφή με σταθμευμένο όχημα μάρκας VW, προκαλώντας του ζημιά στον καθρέφτη.

Στο σημείο έφθασαν άμεσα οι αστυνομικές αρχές για να ελέγξουν την κίνηση των διερχόμενων οχημάτων και να ανακαλύψουν τα αίτια της σύγκρουσης, ενώ εσπευσμένα ήρθε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που οδήγησε προληπτικά τους οδηγούς του ΤΟΥΟΤΑ και του Ταξί στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, από το οποίο πήραν εξητήριο λίγη ώρα μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που τους έγιναν για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας τους. Όσον αφορά τα οχήματα, αυτά έχουν σημαντικές υλικές ζημιές.

Όλη η επικαιρότητα