Ηλεία Χωρίς κατηγορία

Πύργος: Καραμπόλα με το καλημέρα στον κόμβο Φιλοθέης

Ακούστε το άρθρο

Άγιο φαίνεται πως είχαν οι οδηγοί τριών οχημάτων που ενεπλάκησαν σε καραμπόλα, το πρωί της Δευτέρας στον κόμβο της Φιλοθέης, στον Πύργο.

Άγιο είχαν οδηγοί χθες το πρωί στον κόμβο της Φιλοθέης στον Πύργο, αφού η σύγκρουση τριών οχημάτων δεν επέφερε κανένα απολύτως τραυματισμό στους οδηγούς παρά μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα και όπως ήταν λογικό και προβλήματα στην κίνηση των διερχόμενων οχημάτων.

Ήταν ελάχιστα μετά τις 11 το πρωί, όταν συνέβη το απρόοπτο στον κόμβο της Φιλοθέης. Συγκεκριμένα, από τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, προκύπτει ότι το αυτοκίνητο που κινούταν επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών με κατεύθυνση προς την Πάτρα παραβίασε το φανάρι που εκείνη τη στιγμή έδειχνε κόκκινο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σύγκρουση με δυο οχήματα, τα οποία έχοντας λάβει σήμα από το φωτεινό σηματοδότη με το ενδεικτικό πράσινο χρώμα, διέσχιζαν εκείνη την ώρα το δρόμο από την πλευρά του νοσοκομείου με κατεύθυνση την πόλη του Πύργου.

Η σύγκρουση των τριών οχημάτων ήταν αναπόφευκτη παρά την προσπάθεια των οδηγών έστω και τελευταία στιγμή να το αποφύγουν. Ωστόσο, οι επιβαίνοντες όπως φάνηκε είχαν άγιο μιας και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Στο σημείο βρέθηκε άμεσα η αστυνομία προκειμένου να εξακριβώσει τα αίτια της σύγκρουσης, ενώ βοήθησε σημαντικά και στον έλεγχο της κυκλοφορίας που γινόταν με δυσκολία έως ότου απομακρύνθηκαν τα τρία οχήματα.

Όλη η επικαιρότητα