WEB tv Ηλεία

Πύργος: Καταγγελία για κακοποίηση 13χρονης από τη μητριά της

Το «σημάδι» και η άρνηση έβαλαν σε υποψίες τους καθηγητές…
Ακούστε το άρθρο

Mια ακόμα σοβαρότατη καταγγελία μετά από αυτήν που σχετίζεται με την σεξουαλική παρενόχληση 7χρονης σε περιοχή του Πύργου, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Αυτή τη φορά, η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση κακοποίησης ενός 13χρονου κοριτσιού σε χωριό του Δήμου Πύργου από την μητριά της, την σύζυγο δηλαδή, του πατέρα της.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν, όταν μια μέρα, η μικρή μετά το τέλος του μαθήματος αρνιόταν πεισματικά να επιστρέψει στο σπίτι της όπου έμενε μαζί με τον πατέρα της και την δεύτερη σύζυγό του. Η άρνηση αυτή, του κοριτσιού έβαλε σε υποψίες του καθηγητές οι οποίοι πλησίασαν την 13χρονη και τότε εκείνη, τους περιέγραψε την κακή σχέση που διατηρεί με την μητριά της, δείχνοντας τους μάλιστα και ένα σημάδι που βρισκόταν σε εμφανές σημείο στο σώμα της το οποίο προήλθε όπως υποστήριξε από χτύπημα που δέχτηκε από εκείνη.

Οι εκπαιδευτικοί τότε ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση. Η 32χρονη που συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και αφού οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου, αφέθηκε ελεύθερη, μέχρι την διεξαγωγή της δίκης, υποστήριξε πως το σημάδι προήλθε από την προσπάθειά της να… συνετίσει την μικρή η οποία ήταν πολύ ατίθαση.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», η μητέρα της 13χρονης έχει κινήσει διαδικασίες για να πάρει την επιμέλεια του παιδιού ενώ βρισκόμαστε και εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιατροδικαστικών εξετάσεων.

Όλη η επικαιρότητα