Ηλεία

Πύργος: Κρουαζιέρες non stop στο Κατάκολο!

kr.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με συνολικά τριάντα τέσσερις κρουαζιέρες υποδέχεται τον μήνα Μάιο το λιμάνι του Κατακόλου, με την πρώτη από αυτές να κάνει την εμφάνισή της την Τετάρτη το πρωί. Το κρουαζιερόπλοιο Eurodam αναμένεται να καταπλεύσει στις 7 το πρωί στο λιμάνι με ώρα αναχώρησης τις 3 το μεσημέρι, ενώ μεθαύριο Παρασκευή το κρουαζιερόπλοιο Nordam θα φτάσει στο Κατάκολο επίσης στις 7 το πρωί και θα αναχωρήσει στις 3 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, το κρουαζιερόπλοιο Deliziosa θα είναι στην περιοχή μας την Κυριακή ανήμερα του Πάσχα με ώρα άφιξης τις 12 το μεσημέρι.

Δύο κρουαζιέρες θα υποδεχθεί το επίνειο του Πύργου τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Μαΐου, με τα πλοία MSC Divina και Columbus 2 (Δευτέρα) καθώς και MSC Fantasia και Fascinoza (Τρίτη) να κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ τις επόμενες δύο ημέρες (Τετάρτη 8 και Πέμπτη 9 Μαΐου) στο Κατάκολο θα καταπλεύσουν τα κρουαζιερόπλοια Magica και Norwegian Jade αντίστοιχα. Το γνωστό MSC Divina αναμένεται να βρεθεί στο Κατάκολο στις 13, 20 και 27 Μαΐου (Δευτέρα), με τα MSC Fantasia και Fascinoza να επισκέπτονται το λιμάνι στις 14, 21 και 28 Μαΐου.

Όπως ανακοινώνει το πρόγραμμα του Λιμενικού Ταμείου, τέσσερα συνολικά κρουαζιέρες θα καταπλεύσουν την ίδια ημέρα μία εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα την Πέμπτη στις 23 Μαΐου, ενώ ο μήνας αναμένεται να «κλείσει» την τελευταία ημέρα Παρασκευή 31, με τον κατάπλου των κρουαζιερόπλοιων Noordam και Zenith.

Να σημειωθεί πως το πρωί ανήμερα της Πρωτομαγιάς, στο λιμάνι του Κατακόλου αναμενόταν κανονικά ο κατάπλους του κρουαζιερόπλοιου Magica. Ωστόσο, ύστερα από ανακοίνωση της εταιρείας, το πρόγραμμα άλλαξε και το κρουαζιερόπλοιο θα συνεχίσει το ταξίδι του για τον τελικό του προορισμό.

Όλη η επικαιρότητα