Ηλεία

Πύργος: «Μαγευτικό» πρωινό με Φοίβο Δεληβοριά!

Ακούστε το άρθρο

Ένα μαγευτικό πρωινό υπό τις μελωδίες των τραγουδιών του Φοίβου Δεληβοριά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μικροί και μεγάλοι φίλοι που βρέθηκαν χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις του Θεματικού Πάρκου Ξυστρή, που εδώ και λίγο καιρό έχει μετατραπεί σε ένα μοναδικό «Μαγικό Εργοστάσιο» με πρωτοβουλία του δήμου Πύργου, έχοντας ως βασικό στόχο να προσφέρει στον κόσμο χαρά και να ανεβάσει τη διάθεση.

Από νωρίς ο κόσμος ξεκίνησε να συγκεντρώνεται μπροστά από τη σκηνή, όπου μερικά λεπτά αργότερα θα εμφανιζόταν ο Φοίβος Δεληβοριάς. Με το γνωστό καλλιτέχνη να τηρεί το πρόγραμμα κατά γράμμα και να ανεβαίνει στη σκηνή στις 11:30 το πρωί που ήταν προγραμματισμένη η παράστασή του, από νωρίς τη μοναδική σύνδεση που δημιουργεί με τα παιδιά και τους γονείς τους. Έχοντας στο πλάι του τη Νεφέλη Φασούλη και τον πολυοργανίστα Γιώργο Κατσάνο, παρουσίασε με μοναδικό τρόπο την παράσταση «Πες μου τ’ όνομά σου» με τα παιδικά του τραγούδια, φέρνοντας χαμόγελα και διασκέδαση σε όσους έδωσαν το παρόν.

Μετά το τέλος της παράστασης, ο γνωστός καλλιτέχνης έγινε «αποδέκτης» της αγάπης των μικρών φίλων που έδωσαν το παρόν και δεν τους χάλασε κανένα απολύτως χατίρι στα αιτήματά τους για φωτογραφίες μαζί του ή για υπογραφή του στο βιβλίο του. Ένα βιβλίο το οποίο εστιάζει στην παιδική ηλικία του καλλιτέχνη, τις παρέες και τις σκανδαλιές του.

Από την πλευρά του, ο κ. Δεληβοριάς μιλώντας αποκλειστικά στην εφημ. «Πατρίς», δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία του κόσμου, την προσέγγισή του από τους ανθρώπους του δήμου και την περίπτωση να επαναλάβει την παρουσία του στο μέλλον σε μια ανάλογη εκδήλωση: «Πέρασα μοναδικά. Οι άνθρωποι του δήμου έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά. Αυτή η πρωτοβουλία του «Μαγικού Εργοστασίου» και η αναβάθμιση γενικότερα του συγκεκριμένου χώρου που αποτελεί τμήμα του εργοστασίου, είναι εξαιρετική. Ο κόσμος συμμετείχε έντονα και ήταν από τις ωραιότερες παραστάσεις. Η προσέγγιση από τη δημοτική αρχή ήταν πρόσφατη μιλώντας με ανθρώπους μου και μας είπαν για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία που μας βρήκε υποστηρικτές με χαρά. Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία, που ευχαρίστως θα επαναλάμβανα και για τα παιδικά και για τα ενήλικά μου».

Όλη η επικαιρότητα