Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία

Πύργος: Μεγάλη συγκέντρωση χθες για τον Αντώνη Καράμπελα

Ακούστε το άρθρο

Δυναμικό παρόν έδωσε ο κόσμος του Πύργου χθες το βράδυ στο Συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, όπου έγινε η παρουσίαση των δημοτικών συμβούλων καθώς και των στόχων της παράταξης «Πύργος-Έργο Πολιτών» του επικεφαλή της και υποψήφιου δημάρχου Αντώνη Καράμπελα σε περίπτωση νίκης στις πολυαναμενόμενες εκλογές του Μαΐου.

Ο κόσμος επιφύλασσε θερμή υποδοχή στον κ. Καράμπελα κατά την είσοδό του, ενώ με την έναρξη της ομιλίας έσπευσε συγκινημένος να ευχαριστήσει όσους έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση. Αρχικά εστίασε στο ψηφοδέλτιό του, ένα δημοκρατικό και χωρίς συμφέροντα ψηφοδέλτιο, ενώ τόνισε πως ο κόσμος χρειάζεται μια πρωτεύουσα αντάξια του καθώς τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί η ταυτότητα της πόλης. «Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας δήμος πρότυπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καράμπελας φανερώνοντας έτσι στον κόσμο τις επιδιώξεις του για το αύριο της πρωτεύουσας.

Επιδίωξη της παράταξης του κ. Καράμπελα είναι να δώσει απλές και σωστές λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος και τον κρατούν σε χαμηλά επίπεδα ανάπτυξης ακόμα και πανελλαδικά, ώστε με αυτό τον τρόπο να αλλάξει άρδην η εικόνα που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή ο δήμος. Στάθηκε σε σημαντικά ζητήματα που καθημερινά δυσκολεύουν την ομαλή λειτουργία του δήμου. Το περιεκτικό πρόγραμμα που παρουσίασε στηρίζεται σε βασικούς πυλώνες, όπως αυτός του τουρισμού, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της υγείας, της εκπαίδευσης που το τελευταίο διάστημα αποτελεί πρώτο θέμα για την Ηλεία, καθώς και διάφορων άλλων κοινωνικών ζητημάτων όπως είναι η ρύπανση της πόλης από τα απορρίμματα, το κυκλοφοριακό, ο δρόμος Πάτρα-Πύργος και άλλα πολλά.

Μετά το πέρας της ομιλίας, ο κ. Καράμπελας παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που συμμετέχουν στην παράταξή του και προέρχονται από διάφορα κοινωνικά στρώματα.

Όλη η επικαιρότητα