Ηλεία

Πύργος: Μοιραίο μπάνιο για τον Αλέξιο Λαμπίρη στην Σπιάτζα

Ακούστε το άρθρο

Η κακοτυχία το φετινό καλοκαίρι φαίνεται να μην έχει τελειωμό για την Ηλεία, αφού ακόμα ένας πνιγμός χθες στην περιοχή της Σπιάτζας ήρθε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη λίστα των ονομάτων που έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή στη θάλασσα τόσο τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο όσο και τις προηγούμενες, κατά τη διάρκεια στιγμών χαλάρωσής τους.

Ειδικότερα, ήταν 10:45 πμ. όταν οι αρχές έλαβαν ειδοποίηση για πνιγμένο άτομο στην περιοχή της Σπιάτζας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Σαρακίνα 8.

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστές, λουόμενοι που απολάμβαναν εκείνη την ώρα το μπάνιο τους στην παραλία, εντόπισαν τον ηλικιωμένο άνδρα χωρίς αισθήσεις εντός των θαλάσσιων υδάτων και έσπευσαν να τον βγάλουν στην παραλία προκειμένου να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Κάθε προσπάθεια τόσο των πολιτών όσο και των ανθρώπων του ΕΚΑΒ που έφθασαν άμεσα στο σημείο, ήταν ανώφελες μιας και ο άνδρας δεν είχε σφυγμό. Ακολούθησε η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατός του.

Ο αποθανών που ονομαζόταν Αλέξιος Λαμπίρης, ήταν κάτοικος της πόλης του Πύργου. Καθημερινά, τις πρωινές ώρες είχε το συνήθειο να επισκέπτεται τη συγκεκριμένη παραλία είτε για βόλτα είτε για να απολαύσει το μπάνιο του, μιας και αγαπούσε ιδιαίτερα τη θάλασσα. Ωστόσο, η «αγάπη» του ήταν και αυτή που του στέρησε τη ζωή. Άνθρωπος εργατικός που πάλευε για το μεροκάματο, ο κ. Λαμπίρης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη σε φίλους και γνωστούς του. Τα τελευταία χρόνια ζούσε μαζί με τη μητέρα του, την οποία και φρόντιζε καθώς τελευταία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η κηδεία του είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων (Α’ Κοιμητήριο) Πύργου.

Η εφημ. «Πατρίς» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του άτυχου άνδρα.

Όλη η επικαιρότητα