Εκλογές Ηλεία

Πύργος: Νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Αριστειδόπουλος

Ακούστε το άρθρο

13 νέους υποψήφιους, που θα στηρίξουν τον συνδυασμό του  «Δήμος Πύργου: Πρωτεύουσα Ευθύνης» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τον Μάιο του 2019, ανακοίνωσε χθες, στο χώρο του «μικρού» Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο, ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Λάμπης Αριστειδόπουλος.

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Αριστειδόπουλος τόνισε πως «Νέες και νέοι υποψήφιοι, ενεργοί πολίτες που αποφάσισαν να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στο δήμο Πύργου και τις γενιές που έρχονται, συναντιούνται με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ς που έχουν ήδη ανακοινωθεί από την παράταξη μας. Η παράταξη μας με την οποία ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης των δημοτών είναι η ίδια ένας πύργος με γερά θεμέλια. Καθένας και καθεμία από εμάς είναι και μια στερεή πέτρα στην οποία θα οικοδομηθεί ο νέος δήμος Πύργου. Άνθρωποι με πορεία στην πραγματική ζωή, άνθρωποι με προσόντα, άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν».

«Ερχόμαστε για να ξανακάνουμε μαζί με όλους τους δημότες στο πλευρό μας, από την επόμενη ημέρα της νίκης μας, τον Πύργο μεγάλο ξανά, κρατώντας κάθε καλό και αλλάζοντας όσα δεν λειτουργούσαν σωστά. Ερχόμαστε για να συνθέσουμε και όχι να αποδομήσουμε. Γιατί είμαστε δύναμη ευθύνης και όχι ψηφοθηρικός μηχανισμός. Επενδύουμε στην  δημιουργική ενότητα δυνατοτήτων και όχι στην δήλωση και στην άρνηση. Με αυτές τις απαράβατες αρχές υποδεχόμαστε τις νέες και τους νέους υποψήφιους, στελέχη της παράταξης μας», συμπλήρωσε ο κ. Αριστειδόπουλος ανακοινώνοντας στη συνέχεια τους νέους υποψήφιους που είναι οι:

-Μάκης Θανάσουλας (επιχειρηματίας)

-Αθανασία Τσιρώνη (επιχειρηματίας)

-Κωνσταντίνα Χριστοπούλου (ιδ. υπάλληλος)

-Παναγιώτα Τσιρώνη (ιδ. υπάλληλος)

-Νατάσα Βενιζέλου (αισθητικός)

-Γιάννης Πατρινός (ιδ. υπάλληλος)

-Χρήστος Νικολόπουλος (ηλεκτρολόγος)

-Τάκης Αποστολόπουλος (ιδ. υπάλληλος)

-Λάμπης Τριβυζάς (συνταξιούχος)

-Φώτης Χαζόπουλος (έμπορος)

-Νίκος Σμαρνάκης (ιδ. υπάλληλος)

-Μίλτος Ζεκυριάς (επιχειρηματίας)

Οι νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι

Αξίζει να σημειωθεί πως στην χθεσινή παρουσίαση των νέων υποψηφίων της παράταξης «Δήμος Πύργου: Πρωτεύουσα Ευθύνης» έδωσαν το παρόν και οι (πρώτοι) υποψήφιοι που είχαν ανακοινωθεί στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητά του Λάμπη Αριστειδόπουλου για το δήμο Πύργου στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου.

Όλη η επικαιρότητα