Ηλεία

Πύργος: Ο απολογισμός της 2ης Λευκής Νύχτα – Το «ευχαριστώ» του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου

Ακούστε το άρθρο

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, προς όλους εκείνους που – ο καθένας από το δικό του μετερίζι και τις δικές του μικρές ή μεγάλες δυνάμεις – συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της 2ης Λευκής Νύχτας, εξέφρασαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Κώστας Πετρόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Κώστας Αθανάσοπουλος, κάνοντας ένα μικρό «απολογισμό» της μεγάλης γιορτής που διοργανώθηκε προς τιμή των καταναλωτών, και συγκέντρωσε στην πόλη 30.000 επισκέπτες, από την Ηλεία και τους γειτονικούς νομούς.

Διαβάστε ακόμη

2η Λευκή Νύχτα Πύργου: Χαμόγελα ικανοποίησης από εμπόρους και επαγγελματίες

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης – ευχαριστώντας μάλιστα τους εκπροσώπους τους για τη σημαντική τους συμβολή στην ενημέρωση του κόσμου για την διοργάνωση και όλες τις δράσεις της ημέρας – ευχαρίστησαν όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της 2ης Λευκής Νύχτας, ανανέωσαν το ραντεβού για την 3η Λευκή Νύχτα, τον Αύγουστο του 2018, αλλά δεν έκρυψαν και την πικρία τους για όλους εκείνους που αγνόησαν επιδεικτικά όλη αυτή την προσπάθεια – αν και αποκόμισαν τα οφέλη της – καθώς και εκείνους που την «πολέμησαν».

Διαβάστε ακόμη

Πύργος: Η “Λευκή Νύχτα” από ψηλά – Εντυπωσιακά πλάνα από drone!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

«Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη και επιτυχημένη βραδιά που κράτησε  μέχρι το πρωί. Και λέω επιτυχημένη γιατί αυτό φάνηκε στα χαμογελαστά πρόσωπα όλων όσοι συμμετείχαν – καταναλωτές και έμποροι και επαγγελματίες.

Θέλω πρωτίστως να ευχαριστήσω όλο αυτό τον κόσμο που ήρθε να γιορτάσουμε μαζί την 2η Λευκή Νύχτα και  να επωφεληθούν από τις μεγάλες προσφορές που είχαν τα καταστήματα της πόλης μας.

Τον Δήμο Πύργου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη συνδιοργάνωση, το Επιμελητήριο Ηλείας και την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας, την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, το Λιμενικό Ταμείο, το Εργατικό Κέντρο, τον Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων και όλους τους εργαζόμενους που δούλεψαν μέχρι το πρωί», είπε ο κ.Πετρόπουλος, που δεν ξέχασε τους χορηγούς, γιατί – όπως χαρακτηριστικά είπε – αν δεν υπήρχαν αυτοί, δε θα υπήρχε αυτή η διοργάνωση (σ.σ οι επωνυμίες όλων των χορηγών θα δημοσιευτούν εντός των ημερών στον τοπικό τύπο). Δεν ξέχασε επίσης τη Φιλαρμονική Πύργου «Απόλλων» καθώς και όλα τα τοπικά μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την διασκέδαση του κόσμου.

Ένα ευχαριστώ και μια πικρία

Από την πλευρά του, ο κ.Αθανασόπουλος, εκτός από τους παραπάνω,  εξέφρασε κι ένα μεγάλο ευχαριστώ προς την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας και τους Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, που «ίδρωσαν για να κρατήσουν τους δρόμους κλειστούς και να μπορέσει ο κόσμος να κυκλοφορήσει με ασφάλεια στην αγορά», όπως χαρακτηριστικά είπε, την ΑΟΛΑΠ, όλους όσους βοήθησαν για να στηθεί και να μαζευτεί η εξέδρα στην κεντρική πλατεία για την συναυλία, τα μέλη του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου και τους εμπόρους και επαγγελματίες που βοήθησαν με τις συνδρομές τους. Όμως, δεν έκρυψε την πικρία του απέναντι σε αυτούς που δεν βοήθησαν και μάλιστα δημιούργησαν προσκόμματα σε αυτή την προσπάθεια. «Θα πω και σ’ αυτούς ένα ευχαριστώ. Αυτούς που έδωσαν εντολή να ξηλώνονται οι αφίσες που τοποθετούσαμε αλλά και εκείνους που, δεν έδωσαν συνδρομή αλλά το πρωί το ταμείο τους ήταν γεμάτο, με τον ιδρώτα και τις συνδρομές των άλλων», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Αθανασόπουλος και έκλεισε με την ευχή, η 3η Λευκή Νύχτα να διοργανωθεί με τη συμμετοχή ακόμα περισσοτέρων.

Ανοιχτή Γ.Σ

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, εντός των επόμενων ημερών, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου θα καλέσει όλους τους εμπόρους σε ανοιχτή συνέλευση, για να συζητήσουν και να  οργανώσουν τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν.

Όλη η επικαιρότητα