Ηλεία

Πύργος: Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε… – Θλίψη για τον χαμό της Δήμητρας Αναγνωστοπούλου

Είχε μιλήσει σε ρεπορτάζ μας, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Ηλείοι ασθενείς από την έλλειψη ειδικής μονάδας για καρκινοπαθείς στον νομό.
Ακούστε το άρθρο

Πάλεψε για τη ζωή της για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως τελικά η Δήμητρα Αναγνωστοπούλου δεν τα κατάφερε, αφού δεν μπόρεσε να αντέξει ως το τέλος στη μεγάλη μάχη που έδωσε με την επάρατο νόσο.

Η είδηση του θανάτου της, σκόρπισε θλίψη σε όλους όσους την ήξεραν και είχαν να πουν μόνο τα καλύτερα λόγια για αυτήν, αφού αντιμετώπισε με σθένος και με μεγάλη ψυχραιμία την ασθένεια της και δεν το έβαλε ποτέ κάτω, ακόμα και όταν τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα και επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της.

Την Δήμητρα Αναγνωστοπούλου την είχαμε «φιλοξενήσει» και σε πρόσφατο ρεπορτάζ μας (στις 23 Αυγούστου) με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς στην Ηλεία, από την έλλειψη μιας θεραπευτικής μονάδας στο νομό, με αποτέλεσμα να μεταβαίνουν χειμώνα-καλοκαίρι στην Πάτρα ή στην Αθήνα για την θεραπεία τους.

Η κηδεία της Δήμητρας Αναγνωστοπούλου που «έφυγε» σε ηλικία μόλις 51 ετών, θα γίνει σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου και ωρα 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων (1ο κοιμητήριο Πύργου).

Η εφημερίδα «Πατρίς» και το Patrisnews, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά της και σε όλους τους συγγενείς της, γι’ αυτή την μεγάλη απώλεια.

Διαβάστε Επίσης

Όλη η επικαιρότητα