Ηλεία

Πύργος: Παράλληλη λαϊκή αγορά στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή

Από αύριο προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού

Η Δημοτική Επιχείρηση Πύργου Α.Ε. ΟΤΑ, ως αρμόδιος φορέας λειτουργίας των λαϊκών αγορών του δήμου Πύργου, λαμβάνοντας υπόψη την επιτακτική ανάγκη προστασίας της υγείας των πολιτών, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό, ότι εν όψει της επαναδραστηριοποίησης των πωλητών βιομηχανικών προϊόντων στις λαϊκές αγορές θα λειτουργεί παράλληλη λαϊκή αγορά εντός του Θεματικού Πάρκου Ξυστρή.

Από την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 ο τομέας βιομηχανικών προϊόντων θα λειτουργεί στον υπαίθριο χώρο του Πάρκου Ξυστρή, ενώ οι παραγωγοί και οι έμποροι αγροτοδιατροφικών προϊόντων θα δραστηριοποιούνται πλησίον του Πάρκου Ξυστρή κι επί των οδών Σ.Π.Κ. και Κανδηλιέρη, τηρουμένων πάντα των προβλεπόμενων αποστάσεων για να περιορίζεται ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού Covid-19.

Συγκεκριμένα οι πελάτες-καταναλωτές, θα κάνουν τις αγορές τους, εντός και εκτός του Πάρκου Ξυστρή με μια συνεχή ροή αφού, πλέον, ανοίγει η είσοδος του Πάρκου για τους πεζούς, επί της οδού Ερυθρού Σταυρού (στο ύψος του Πρατηρίου Υγρών καυσίμων ΕΚΟ).

Στη διάθεση του κοινού θα είναι το άνετο παρκινγκ 220 οχημάτων (είσοδος μετά το 1ο ΓΕΛ Πύργου, οδός Ελ. Στρατιώτη), οι τουαλέτες, οι υποδομές ΑΜΕΑ κλπ.

Πολύτιμοι συμπαραστάτες στη συγκεκριμένη προσπάθεια (τήρησης του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου & και επανεκκίνησης της τοπικής οικονομίας με ασφάλεια για τους πολίτες ) είναι οι σύλλογοι των παραγωγών και των βιομηχανικών προϊόντων, που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές του Δήμου Πύργου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πωλητών βιομηχανικών προϊόντων, οι ενδιαφερόμενοι πωλητές θα μπορούν να προσέρχονται σήμερα Τρίτη 12 Μαΐου στα γραφεία της Δ.Ε.Π.Α.Ε. ΟΤΑ στο Πάρκο Ξυστρή έως τις 16:00.

Όλη η επικαιρότητα