Ηλεία

Πύργος: Πληρώνονται οι δικαιούχοι των Προνοιακών επιδομάτων για Νοέμβριο και Δεκέμβριο!

pronoia.jpg
Ακούστε το άρθρο

Στην έκδοση της απόφασης για την επιχορήγηση των δήμων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους του 2014 για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2014, προχώρησε χθες το υπουργείο Εσωτερικών, μια απόφαση που έχει ήδη αναρτηθεί και στη Διαύγεια.

Η συγκεκριμένη απόφαση, που είχε καθυστερήσει, κατανέμει το ποσό του 1.269.608,69 ευρώ για τον δήμο του Πύργου, προκειμένου η αρμόδια υπηρεσία της Πρόνοιας να προχωρήσει στην καταβολή των επιδομάτων στους δικαιούχους για το δίμηνο Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2013.

Να σημειωθεί πως η συνολική επιχορήγηση των δήμων της Ελλάδος από του Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους του 2014 για την καταβολή και μόνο των προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους για το παραπάνω δίμηνο, ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 109.752.738,62 ευρώ και αφορά 64 δήμους της χώρας.

Τέλος όσον αφορά την ημερομηνία πληρωμής των προνοιακών επιδομάτων από το αρμόδιο τμήμα Πρόνοιας του δήμου Πύργου, αυτό αναμένεται να γίνει μόλις τα χρήματα που αναφέρει στην απόφασή του το υπουργείο Εσωτερικών, πιστωθούν στο λογαριασμό που έχει ανοιχθεί προς αυτόν τον σκοπό στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Π. ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

Όλη η επικαιρότητα