Ηλεία

Πύργος: Ραγίζει καρδιές η σπαρακτική έκκληση του πατέρα της 22χρονης φοιτήτριας Αρετής Ζαχαροπούλου

Ακούστε το άρθρο

Να ανοίξουν τα στόματα, ζητά ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας από την Βαρβάσαινα, η οποία είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω, το Σάββατο 23 Μαρτίου.

Μιλώντας στο Star, ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι το παιδί του δεν αυτοκτόνησε και έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει για το θάνατο της κόρη του να μιλήσει.

«Θα είμαι παρών να προστατέψω κάθε μάρτυρα ο οποίος θα μπορέσει να μας δώσει κάποια στοιχεία. Αν έχουν ακούσει καλά τα αυτιά μου ότι είναι τόσο δυνατοί αλλά ύπουλοι άνθρωποι που δουλεύουν τη νύχτα, εγώ θα δουλέψω τη μέρα και πρέπει να τους εξαρθρώσουμε τους ανθρώπους αυτούς».

«Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που έχουν τραβήξει το ίδιο λούκι με εμένα. Έχουν γίνει αυτοκτονίες οι οποίες δεν ήσαν αυτοκτονίες… Εκείνο που θέλω να βρω τους ανθρώπους που πήραν το παιδί μου. Εγώ πάντως δεν θα κάνω πίσω», προσέθεσε ο πατέρας της φοιτήτριας.

«Μια φίλη της εμφανίστηκε και είπε ότι γνωρίζει ότι είχε γοητευτεί από τέτοιου είδους ιδέες, γιατί κάποιοι την είχαν μυήσει σε τέτοιου είδους δοξασίες και μάλιστα είχε διαβάσει και τη Μαύρη Βίβλο του Σατανισμού», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Οι επόμενες κινήσεις

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν φίλοι της φοιτήτριας. Θα προηγηθεί ο πατέρας της, ο οποίος σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, θα προσκομίσει σημαντικά στοιχεία.

Δόθηκε εντολή για άρση του απορρήτου επικοινωνιών της 22χρονης, προκειμένου να ανακτηθούν τα δεδομένα του facebook και του Instagram, τα αρχεία των οποίων μέσα στο ipad και στο laptop της Αρετής είχαν διαγραφεί, καθώς και τις συνδιαλέξεις που είχε μέσω του κινητού της το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το σημείωμα

Στο σημείωμα το οποίο φέρεται να άφησε η φοιτήτρια λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή της, αναμένεται να γίνει γραφολογική πραγματογνωμοσύνη, για να διαπιστωθεί εάν το έγραψε η ίδια, ή το συνέταξε υπό πίεση, όπως ισχυρίζονται οι δικοί της άνθρωποι.

Υπενθυμίζεται ότι η φοιτήτρια ψυχολογίας βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω στις 23 Μαρτίου, με μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.

Με πληροφορίες από το anikolouli.gr

Όλη η επικαιρότητα