Ηλεία

Πύργος: Ραντεβού στα (καινούργια) παγκάκια της πλατείας Ιατρίδη!

Ακούστε το άρθρο

Με επιδοκιμασίες υποδέχθηκαν νωρίς το πρωί της Μ. Πέμπτης πολίτες του Πύργου την τοποθέτηση δυο καινούργιων παγκακίων στην πλατεία Ιατρίδη. Συνεργεία του δήμου Πύργου υπό την επίβλεψη του αντιδήμαρχου (σ.σ. με αρμοδιότητα και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας), Βασίλη Σειντή, τοποθέτησαν στο χώρο δυο παγκάκια σε αντικατάσταση αυτών που είχαν αφαιρεθεί, πριν από περίπου 2 μήνες, από το συγκεκριμένο σημείο λόγω της φθοράς που είχαν υποστεί…

«Μετά από σχετικό αίτημα πολλών πολιτών, και την σχετική εντολή που έδωσε ο δήμαρχος κ. Λιατσής, τοποθετήσαμε νέα παγκάκια στην πλατεία Ιατρίδη, ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης με πάμπολλους περαστικούς. Αυτό συνέβη άμεσα και πλέον οι συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών, θα έχουν την ευκαιρία να τα χρησιμοποιούν. Ξέχωρα από αυτό θα πρέπει να συμπληρώσω ότι αλλάξαμε τους λαμπτήρες στις κολώνες φωτισμού από την αρχή της οδού Πατρών έως και το Δημοτικό Στάδιο»… δήλωσε στην ΠΑΤΡΙΣ ο κ. Σειντής.

«Το να τοποθετηθούν πάλι παγκάκια στην πλατεία Ιατρίδη ήταν κάτι επιβεβλημένο θα έλεγα. Όσο υπήρχαν τα παλιότερα κάθονταν σ` αυτά κόσμος και κοσμάκης όλες τις ώρες της ημέρας ενώ ήταν και σημείο ραντεβού για τους νέους. Μπορώ να πω ότι τα καινούργια είναι καλύτερα γιατί δεν έχουν “πλάτη” κι έτσι είναι και πιο δύσκολο να παρκάρει κάποιος το μηχανάκι του όπως γινόταν με τα παλιά παγκάκια. Θεωρώ ότι τέτοιες μικρές κινήσεις βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών»… τόνισε η υπεύθυνη λειτουργίας καταστήματος ψιλικών στην πλατεία Ιατρίδη Βάσω Λαδά.

«Τα παγκάκια που τοποθετήθηκαν είναι πολύ ωραία και πιστεύουμε πως ταιριάζουν και στο χώρο της πλατείας γενικότερα. Θυμόμαστε και τα παλιότερα που είχαν ξύλινες επιφάνειες αλλά νομίζουμε πως τα καινούργια θα αποδειχθούν πιο ανθεκτικά αφού το υλικό τους δεν μπορεί να υποστεί εύκολα φθορά από κάποιον. Στα μείον είναι το γεγονός πως δεν διαθέτουν “πλάτες” αλλά αυτό είναι το λιγότερο αφού πρόκειται για μια θετική κίνηση»… δήλωσαν στην ΠΑΤΡΙΣ Αλέξης Κωνσταντόπουλος και Αθανάσιος Αρλεπής.

Όλη η επικαιρότητα