Ηλεία

Πύργος: Σάπισε η αερογέφυρα στις σχολές ΟΑΕΔ!

Ακούστε το άρθρο

Άμεσες ενέργειες ώστε να υπάρξει κινητοποίηση των φορέων για να αποκατασταθούν οι ζημιές που έχει υποστεί η αερογέφυρα που έχει δημιουργηθεί στην Εθνική Οδό Πύργου – Πάτρας στο ύψος των Σχολών ΕΠΑΣ, κάνει η Διεύθυνση της Σχολής, με τον Διευθυντή, Παναγιώτη Κανελλάκη, να προχωρά, χθες το απόγευμα, στο κλείσιμο των δύο εισόδων που δίδουν πρόσβαση στην γέφυρα, για την ασφάλεια των μαθητών.

Ο νέος Διευθυντής των Σχολών, μετά την αυτοψία που διενήργησε ο ίδιος στην γέφυρα, ύστερα από την ενημέρωση που είχε για τις ζημιές που παρουσιάζει, διαπίστωσε πως αυτή, φέρει σημαντικές φθορές και αποτελεί άμεσο κίνδυνο για την διέλευση των μαθητών ή των πεζών που θα χρειασθεί να την διασχίσουν.

Η αερογέφυρα, δημιουργήθηκε στο σημείο πριν από αρκετά χρόνια, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα που είχε στοιχίσει την ζωή σε 19χρονο μαθητή των Σχολών ΟΑΕΔ, που είχε επιχειρήσει να περάσει την Εθνική οδό Πύργου – Πάτρας, μόλις είχε ολοκληρώσει το μάθημά του. Το συγκεκριμένο τροχαίο δεν ήταν το μοναδικό που είχε καταγραφεί, ωστόσο, μετά τον θάνατο του νεαρού μαθητή, οι φορείς (τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση) είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν στην κατασκευή της εν λόγω γέφυρας…

Δείτε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της ΠΑΤΡΙΣ…

Όλη η επικαιρότητα