Ηλεία

Πύργος: Σατανιστές πίσω από το θάνατο της 22χρονης Αρετής; Στο Εγκλημάτων κατά της Ζωής η δικογραφία του θανάτου της

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής έχει αναλάβει πλέον τη διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου της 22χρονης Αρετής από τη Βαρβάσαινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών έκανε δεκτές τις επιφυλάξεις της οικογένειας για την εκδοχή της αυτοκτονίας, μετά την κατατεθείσα μήνυση κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία, και ζήτησε να διαβιβαστεί η δικογραφία από το ΑΤ Αιγάλεω στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά της ζωής, δεχόμενος ότι υπάρχει έδαφος για έρευνα και εξιχνίαση της υπόθεσης ως ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια κατέθεσε και φωτογραφικό υλικό στη μήνυση, αναφέροντας ότι η κόρη τους έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας που πιθανόν να σχετίζεται με σατανιστικές τελετές.

Ως ανθρωποκτονία ερευνάται με εισαγγελική εντολή η υπόθεση του θανάτου της 22χρονης Αρετής από τη Βαρβάσαινα

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, οι γονείς της φοιτήτριας θεωρούν ότι η ημερομηνία κατά την οποία εξέπνευσε το παιδί τους, η 20ή Μαρτίου, ήταν η ημέρα της πανσελήνου και η ημέρα της εαρινής ισημερίας, η οποία για τους σατανιστές είναι από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες και τη γιορτάζουν με τελετές και σεξουαλικά όργια.

Σήμερα αναμένεται να γίνουν δύο νέες ιατροδικαστικές, τόσο από ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα όσο και από τεχνικό σύμβουλο που όρισε η οικογένεια, ενώ προχωρούν και οι έρευνες συλλογής και επεξεργασίας στοιχείων από τον χώρο όπου βρέθηκε νεκρή η 22χρονη Αρετή.

«Οι επιφυλάξεις και οι προβληματισμοί μας κρίθηκαν βάσιμοι από τον Εισαγγελέα, ο οποίος και διέταξε ως άμεση ενέργεια να του διαβιβαστεί η δικογραφία και από εκεί στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής, με εντολή να γίνουν όλα όσα είχαμε ζητήσει από την αρχή, δηλαδή ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, άρση απορρήτου και ανάκτηση δεδομένων από το διαδίκτυο, επεξεργασία αποτυπωμάτων από τον χώρο κλπ», δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ο νομικός εκπρόσωπος της οκογένειας, Κώστας Τζαβάρας.

Ο πατέρας της 22χρονης δήλωσε: «Η κόρη μου όντως δεν μου είχε δώσει τόσο πολύ ότι έφτανε στο σημείο αυτοκτονίας, τέτοιες καταστάσεις που είπε η αστυνομία. Ξεκίνησα μία έρευνα δική μου και προέκυψαν κάποια πράγματα σημαντικά και σωστά. Δεν μπορεί να κλείνει μία υπόθεση επειδή η πόρτα δεν είναι σπασμένη και γιατί δεν είναι κακοποιημένο το παιδί και να δίνει το δικαίωμα Εισαγγελέας στην αστυνομία και να πει ότι εμείς βάζουμε αυτά τα στοιχεία που είδαμε και προχωρά η υπόθεση για να πούμε αυτοκτονία σκηνοθετημένη»

Δείτε τι δήλωσε στην πρωινή εκπομπή της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας…

Όλη η επικαιρότητα