Ηλεία

Πύργος: Σαββατοκύριακο με String Demons και Ονουφρίου-Καμαγιάννη live στο “Απόλλων”

Συνέντευξη για τον σκοπό που δημιουργήθηκε ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου αλλά και τον βασικό του στόχο που είναι ένα ευρύ πεδίο δράσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων παραχώρησαν ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου Νίκος Λαϊνόπουλος, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου παρουσιάζει το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 21.00, στο Δημοτικό Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» Πύργου, μουσική συναυλία των “STRING DEMONS”,  με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

To «δαιμονικό» ντουέτο εγχόρδων των δύο νέων μουσικών, με φαντασία στις διασκευές και μείξεις ετερόκλητων τραγουδιών και με δικές τους συνθέσεις που χαρακτηρίζονται από την διακριτή τους ταυτότητα και το προσωπικό τους στίγμα, θα μας ταξιδέψουν από το ροκ μέχρι την κλασική και την παραδοσιακή μουσική με ευρηματικότητα και έντονη επικοινωνία.

Καλεσμένος  επί σκηνής θα είναι ο Χρήστος Τσατσαμπάς και μαθητές του τμήματος βιολιού του Piano&Music που θα συμπράξουν με τους εκρηκτικούς String Demons σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες που έχουν ετοιμάσει.

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 9 μμ, στο θέατρο «Απόλλων» Πύργου, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου παρουσιάζει την συναυλία της Άννης  Ονουφρίου και της Σοφίας Καμαγιάννη.

Άννη Ονουφρίου στο τραγούδι και η συνθέτρια Σοφία Καμαγιάννη στο πιάνο, συνεργάζονται πάνω από μια δεκαετία με πάμπολλες επιτυχημένες εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, υποστηρίζοντας με ευαισθησία και επιμονή καλλιτεχνικές αξίες μακριά από την κυρίαρχη ισοπεδωτική αισθητική. Με τον ιδιαίτερο κοινό τρόπο τους και με την καθεμία να δίνει το προσωπικό της στίγμα, μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι. Μία ακουστική προσέγγιση τραγουδιών απογυμνωμένων από δυνατά ντεσιμπέλ, αλλά σίγουρα με την επίδραση της αισιόδοξης, χαρούμενης ατμόσφαιρας των γιορτινών ημερών.

Όλη η επικαιρότητα