Ηλεία

Πύργος: Σε κλίμα συγκίνησης η κοπή της πίτας της Πυροσβεστικής

pyrosbestikh.jpg

 Κάτω από κλίμα συγκίνησης και με τις καλύτερες ευχές για τη νέα χρονιά, έκοψαν χθες το βράδυ την πίτα τους οι Πυροσβέστες της Ηλείας, σε μια λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου.

Νωρίτερα, η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποίησε την ετήσια γενική της συνέλευση στην οποία συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τον κλάδο των πυροσβεστών και παράλληλα έκοψε την πίτα της, ενώ λίγο αργότερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία του διοικητή, Νίκου Νικολακόπουλου, του αναπληρωτή διοικητή, Ηλία Μανιάτη, των αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και εκπροσώπων της Εκκλησίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Την πίτα της Υπηρεσίας ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης, Γερμανός, ευχόμενος τόσο προσωπικά στον διοικητή της Π.Υ., Νίκο Νικολακόπουλο πάντα επιτυχίες αλλά και στο πυροσβεστικό προσωπικό υγεία και δύναμη.

Ωστόσο, η χθεσινή πίτα χαρακτηρίσθηκε από έντονη συγκίνηση τη στιγμή που ο διοικητής Νίκος Νικολακόπουλος, στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του, μίλησε με λόγια καρδιάς για τους συναδέλφους του.

Π.ΓΙΑΚ.

Όλη η επικαιρότητα