Ηλεία

Σε καταστολή στην ΜΕΘ Παίδων του Ρίου 18 μηνών αγοράκι από τη Γαστούνη

Σε καταστολή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Κυριακής το 18μηνων αγοράκι από τη Γαστούνη. Οι γιατροί εκτιμούν πως αύριο θα είναι σε θέση να μιλήσουν με ασφάλεια για την πορεία της υγείας του.

Το αγοράκι – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Patrisnews– μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Κ.Υ Γαστούνης και από εκεί, στο Νοσοκομείο Πύργου, με σπασμούς και πολύ υψηλό πυρετό, που δεν υποχωρούσε. Οι γιατροί του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, αποφάσισαν τη διασωλήνωση και διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Κάτι που έγινε με τη συνοδεία δυο γιατρών, εκ των οποίων ο ένας αναισθησιολόγος – όπως άλλωστε πρέπει να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Το αγοράκι παρελήφθη από τους γιατρούς της ΜΕΘ Παίδων του είχαν ενημερωθεί για τη διακομιδή του προετοιμάζοντας την εισαγωγή του ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

“Είναι ήρεμο στον αναπνευστήρα. Πριν διασωληνωθεί είχε αρκετή ώρα σπασμούς”, δηλώνει στο tempo24.news, ο Διευθυντής ΜΕΘ Παίδων του Ρίου Ανδρέας Ηλιάδης. Άγνωστο ωστόσο παραμένει το αίτιο που προκάλεσε στο 17μηνών αγοράκι τους σπασμούς, καθώς δεν έχει κάποιο ιατρικό ιστορικό.

iliadis-620x394.jpg

(ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΛΙΑΔΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΕΘ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΙΟΥ “ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ)

Ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Βαρουξή, εύχεται το αγοράκι να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέψει γερό στο σπίτι με την οικογένειά του.

Όλη η επικαιρότητα