Ηλεία

Πύργος: Σώθηκε την τελευταία στιγμή ο μικρός Διαμαντής!

Ακούστε το άρθρο

Ένα συνταρακτικό γεγονός συνέβη στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, όπου ένα μικρό παιδάκι κάνοντας ποδήλατο έχασε την ισορροπία του.

Η πτώση του στην άσφαλτο ήταν σφοδρή και το χτύπημα στο κεφάλι του αρκετά σοβαρό. Η μεταφορά του στο νοσοκομείο Πύργου ήταν άμεση.

Πιο συγκεκριμένα, ο μικρός Διαμαντής που έκανε ανέμελα ποδήλατο κοντά στο σπίτι του, σε κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία του πέφτοντας με το κεφάλι στην άσφαλτο. Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό, που δημιουργήθηκε μεγάλο αιμάτωμα στο πίσω μέρος της κεφαλής.

Η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Πύργου ήταν επιβεβλημένη και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Κρίθηκε όμως αναγκαία η μετακίνηση του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου τον έκαναν εισαγωγή στο χειρουργείο, με την επέμβαση να ολοκληρώνεται επιτυχώς από τους χειρούργους ιατρούς του.

Φανερά συγκινημένος ο πατέρας του μικρού Διαμαντή, Θεόδωρος Ζέκος, ένιωσε την υποχρέωση να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τους ιατρούς και νοσηλευτές και των δυο νοσοκομείων για την αστραπιαία και σωστή επέμβασή τους, που κράτησε τον γιο του στη ζωή.

Όλη η επικαιρότητα