Ηλεία

Πύργος: Στην… τελική ευθεία η εκδήλωση με θέμα την ανάπτυξη της Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

«Ευχάριστη έκπληξη» των τελευταίων εκδηλώσεων με ανάλογο περιεχόμενο που έγιναν στο Νόμο μας, αναμένεται να αποτελέσει η μεγάλη εκδήλωση – ημερίδα που διοργανώνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 6.00 μ.μ. στον Πύργο, ο Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Πολιτικό Στέλεχος της ΝΔ και Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος!

Ήδη όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενο σημείωμά μας, ο Δημήτρης τολμά!… Και το κάνει αυτό σε μια δύσκολη περίοδο και λίγο πριν τις εορταστικές ημέρες, θέλοντας να στείλει σε μια τέτοια συγκυρία το ηχηρό μήνυμά του που στοιχειοθετεί και τον τίτλο της εκδήλωσής του: «ΗΛΕΙΑ: Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΡΑΞΗ».

Είναι το ζητούμενο, για το οποίο όλοι μιλάμε αλλά δεν τολμάμε. Να κάνουμε ρίξεις με κατεστημένα, να δώσουμε νέα πνοή στα διεκδικούμενα, και να ανατρέψουμε τα δεδομένα με βήματα προς την ανάπτυξη…

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Για τον λόγο αυτό, ανακοινώνονται σήμερα τρεις βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης που θα πραγματοποιήσουν ουσιαστικές για τους ηλείους εισηγήσεις (το περιεχόμενο θα δοθεί στην δημοσιότητα προσεχώς).

Ειδικότερα, την πρόσκληση του Κ.Κωνσταντόπουλου αποδέχθηκαν και θα μιλήσουν οι:

  • Δρ. Κασσιός Κων/νος, Ομότιμος Καθηγητής Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Αρχιτ. Τοπίου – Δασολόγος
  • Δρ. Σφακιανάκης Μιχαήλ, Κοσμήτορας Σχολής Οικονομικών, Επιχειρήματικών και Διεθνών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιώς
  • Δρ. Μαυρέλος Ιωάννης, Οικονομολόγος, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος εταιριών χρηματοπιστωτικού τομέα

Και οι τρεις θα αναπτύξουν θέματα που απασχολούν κυρίαρχα το ευρύ κοινό, προβλήματα του τόπου και ειδικότερα ζητήματα που έχουν σχέση με τους Ηλείους.

ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ

Η ημερίδα που θα περιλαμβάνει και άλλους τομείς αναφοράς θα γίνει στο Μεγάλο Συνεδριακό Κέντρο της Π.Ε. Ηλείας, και τούτο εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη ρίσκο για την τολμηρή αλλά αποφασιστική πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβούλου Ήλιδας και στέλεχος της ΝΔ.

Ο ίδιος ο κ. Κωνσταντόπουλος στην πρόσκλησή του, τονίζει ότι προχώρησε στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

«Θεωρώντας δεδομένα την κοινή μας ανησυχία και το προβληματισμό για την επόμενη ημέρα στον νομό μας, στον τόπο μας αλλά και με έλλειμμα αξιοπιστίας που δημιουργήθηκε σε όλους από συνθήματα με φιλόδοξες προοπτικές και υποσχέσεις για την Ηλεία μας που έμειναν απλά συνθήματα».

Και καταλήγει ως εξής:

Η Ηλεία μπορεί και πρέπει να έχει την ανάπτυξη που της αρμόζει. Όλοι Μαζί μπορούμε! Όλοι Μαζί διεκδικούμε την Ηλεία που μας αξίζει!

Όλη η επικαιρότητα