Categories: Ηλεία

Πύργος: Στο Συνεδριακό αντί του «Απόλλων» η εκδήλωση για τα εργασιακά

Share

Στο Συνεδριακό Κέντρο της ΠΕ Ηλείας θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα με θέμα «Ενημέρωση για Εργασιακά και Ασφαλιστικά θέματα» που διοργανώνει την Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019, ο Σύλλογος Εργαζομένων στους δήμους Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως.

Αρχικά υπήρξε η ενημέρωση πως χώρος διεξαγωγής θα ήταν το θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο, όμως με νέα ανακοίνωση του που υπογράφει ο πρόεδρος Χρήστος Γαρύφαλλος γνωστοποιείται η αλλαγή του χώρου… πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Σύλλογος με την υπ’αρ.4460/19-2-2019 αίτηση ζήτησε από το ΝΠΔΔ «Δ.Ο.Π.Π.» την δωρεάν παραχώρηση χρήση της αίθουσας του Δημοτικού Θεάτρου ΑΠΟΛΛΩΝ την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 και ώρα 13:00 για την πραγματοποίηση Ημερίδας με θέμα : «Ενημέρωση προσωπικού για εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα». Το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου» με την υπ’αρ. 15/4-3-2019 απόφαση του μας παραχώρησε την χρήση του Δημοτικού Θεάτρου ΑΠΟΛΛΩΝ για την πραγματοποίηση της Ημερίδας. Μετά την έκδοση της απόφασης, ο Σύλλογος προέβη σε έξοδα για την οργάνωση και προώθηση της Ημερίδας. Ξαφνικά και αναιτιολόγητα, σήμερα 27/3/2019 μας ανακοινώθηκε από τον Αντιπρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ.Ο.Π.Π.» ότι ανακαλούν την απόφαση παραχώρησης και δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η Ημερίδα στο Δημοτικό Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ. Τους λόγους δεν τους γνωρίζουμε. Όμως αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι δεν κάνουμε πίσω και σας ανακοινώνουμε ότι η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα (5/4/2019 ώρα 13:00μ.μ.) στο  Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, που μας παραχωρήθηκε άμεσα, μετά την ακύρωση του Θεάτρου, από τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γεωργιόπουλο Γεώργιο τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη μόνο από εσάς, για αυτή την αλλαγή και να ξέρετε ότι ο Σύλλογός μας θα είναι δίπλα στα προβλήματά σας ακούραστα και δυναμικά και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μία Τοπική Αυτοδιοίκηση Αυτόνομη, Ενισχυμένη, Αποδοτική και Οργανωμένη με Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα».

Υπενθυμίζεται ότι ομιλητές στην ημερίδα θα είναι οι:

Διονύσιος Τεμπονέρας: Γενικός γραμματέας υπουργείου Ναυτιλίας Ν.Π., δικηγόρος, απόφοιτος νομικής σχολής ΕΚΠ Αθηνών και Φιλοσοφικής σχολής Ιωαννίνων και υποψήφιος διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου.

Διονύσιος Καλαματιανός: πρ. Διοικητής ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, πρ. γεν. γραμματέας υπουργείου Ναυτιλίας, Ν.Π. Δικηγόρος, απόφοιτος νομικής σχολής ΕΚΠ Αθηνών και Φιλοσοφικής σχολής Ιωαννίνων, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η είσοδος στην ημερίδα είσοδος θα είναι ελεύθερη.