Ηλεία

Πύργος: Στον Εισαγγελέα οι συλληφθέντες για ναρκωτικά

14912_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Στον Εισαγγελέα Πύργου, όπου και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες, οδηγήθηκαν το πρωί της Πέμπτης οι τρεις φερόμενοι ως δράστες που συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου για υποθέσεις ναρκωτικών σε Αμαλιάδα και Σκλίβα.

Από τον Εισαγγελέα Πύργου, ειδικότερα για τον 48χρονο από το Σκλίβα, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών καθώς και παράνομης οπλοφορίας, ενώ για τον 60χρονο και 51χρονο αντίστοιχα από την περιοχή της Αμαλιάδας, οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν από τον Εισαγγελέα Πύργου, ήταν της κατοχής, διακίνησης και καλλιέργειας ναρκωτικών.

Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες λίγο αργότερα απολογήθηκαν, παρουσία του δικηγόρου τους, Παν. Θεοδωρακόπουλου από την Αμαλιάδα, στην Ανακρίτρια Ηλείας, ενώ με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή και οι τρεις αφέθησαν ελεύθεροι, ο 48χρονος και ο 60χρονος με περιοριστικούς όρους.

Ειδικότερα, για τον 48χρονο επεβλήθη ποινή χρηματικής εγγύησης 3 χιλ. ευρώ και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ στον 60χρονο η ποινή που επιβλήθηκε αφορά την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Τέλος, να σημειωθεί πως ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο τρίτος συλληφθείς από την Αμαλιάδα.

ΠΗΓΗ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

giakoumelou@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα