Ηλεία

Πύργος: Στους δρόμους της πόλης το (τουριστικό) διώροφο λεωφορείο

Ακούστε το άρθρο

Εκδήλωση-παρουσίαση του τουριστικού διώροφου λεωφορείου υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Δήμου Πύργου πραγματοποιήθηκε αργά χθες το απόγευμα στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου.

«Είναι μια ημέρα ξεχωριστή και ο  Πύργος γίνεται τόπος προορισμού. Η πόλη ξυπνάει και λέει ότι θέλει να επιβιώσει. Θέλουμε τουρίστες κι αν κάποιοι δεν το εμπόδιζαν το συγκεκριμένο λεωφορείο θα είχε μεταφέρει στην πόλη 500 τουρίστες. Ο Πύργος είναι μια όμορφη πόλη με το ιστορικό του κέντρο να μπορεί να φιλοξενεί χιλιάδες τουρίστες και παρά τα εμπόδια στο τέλος θα κερδίσει ο κόσμος του Πύργου» δήλωσε, μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής.

Ως «μεγάλη γιορτή» χαρακτήρισε την έλευση του λεωφορείου ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Κώστας Πετρόπουλος.

«Σαν δήμαρχος ο Γαβρίλης Λιατσής φεύγει κι αφήνει μεγάλο έργο» ανέφερε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Κώστας Αθανασόπουλος ενώ ο πρόεδρος του ΔΣ της Φιλαρμονικής Πύργου «Απόλλων» Αθανάσιος Δαμασκόπουλος τόνισε πως «συμμετέχουμε στον αγώνα για τον Πύργο που πιστεύω ότι θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο».

Τέλος ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ Μιχάλης Αποστολόπουλος είπε ότι «φεύγοντας ο κ. Λιατσής υλοποιεί μια απαίτηση που είχε ο εμπορικός κόσμος του Πύργου εδώ και πολλά χρόνια και ήταν ένα μέρος των τουριστών να έρχεται στην πόλη μας».

Σημειώνεται ότι στην συνέχεια το λεωφορείο διέσχισε κεντρικούς δρόμους της πόλης του Πύργου.

Όλη η επικαιρότητα